Otet aromat
1/2 pahar cu ceapa, tocata marunt
4 linguri cu ulei de masline
2 linguri cu suc de lamaie
1 lingurita cu miere
sare si piper dupa gust
Salata
1/2 kg de fasole verde proaspata, taiata in 3
1 conversa cu porumb
600 g de fasole boabe, congelata
1 lingura cu busuioc proaspat taiat marunt
Mod de preparare
- intr-un recipient amesteca toate ingredientele pentru otet aromat si lasa-l deoparte;
- o oala este umpluta 3 sferturi cu apa, se pun 3 lingurite cu sare si se pune la fiert;
- se pune fasolea verde taiata in oala si se tine la fiert timp de 1-2 minute;
- adauga apoi porumbul si fasolea boabe;
- continua sa fierbi ingredientele timp de 5-10 minute;
- dupa ce au fiert, se scurge apa si se baga legumele sub un jet de apa rece;
- intr-un bol de salata, amesteca legumele fierte cu otetul aromat, dupa care se orneaza cu busuioc proaspat;
- se serveste dupa o ora de la pregatire.
Comentarii (1)
interesanta reteta aceasta am sa o prepar sa vad ce imi iese :)
Posteaza comentariu