Exotic: Rasfata-te cu fructe de mare

Scoici Saint-Jaques pentru microunde
1 portie

  • Scoici (stridii) - 90g
  • Ciuperci proaspete taiate felii subtiri - 3
  • Iaurt natural 2% - 1 lingura (15 ml)
  • Ceapa de Ascalon tocata - 2 linguri (30 ml)
  • Apa - 2 linguri (30 ml)
  • Branza mozarella degresata, rasa - 1 lingura (15 ml)
  • Cimbrisor - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Foaie de dafin - 1

Puneti ciupercile si ceapa intr-o cochilie sau intr-un vas la microunde, timp de 2 minute, la temperatura ridicata. Adaugati stridiile, apa, cimbrisorul si foaia de dafin.
Puneti din nou la microunde timp de 1 minut si jumatate, la temperatura ridicata. Scoateti foaia de dafin, scurgeti stridiile si pastrati sucul. Amestecati-l cu iaurt si muiati stridiile in acest sos. Presarati branza rasa si puneti la microunde, 30 secunde, la temperatura ridicata. Serviti fierbinte.

Continut pe portie:

  • Glucide: 6g
  • Grasimi: 4g
  • Proteine: 22g
  • Calorii: 150
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valeria pe 9 Sep 2007, 17:52
    Ra

    "Rasfata-te cu fructe de mare" In primul rind nu inteleg felul de a vorbi al romanilor din ziua de azi : la persoana 2-a singular. Atunci ne tutuim ? De ce ?Cit despre fructe de mare nu cred ca in Romania se gaseste asa ceva. C'est tout ! Valeria vac@crasneanu.com Astept raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod