1 portie
- Scoici (stridii) - 90g
- Ciuperci proaspete taiate felii subtiri - 3
- Iaurt natural 2% - 1 lingura (15 ml)
- Ceapa de Ascalon tocata - 2 linguri (30 ml)
- Apa - 2 linguri (30 ml)
- Branza mozarella degresata, rasa - 1 lingura (15 ml)
- Cimbrisor - 1/4 lingurita (1 ml)
- Foaie de dafin - 1
Puneti ciupercile si ceapa intr-o cochilie sau intr-un vas la microunde, timp de 2 minute, la temperatura ridicata. Adaugati stridiile, apa, cimbrisorul si foaia de dafin. Puneti din nou la microunde timp de 1 minut si jumatate, la temperatura ridicata. Scoateti foaia de dafin, scurgeti stridiile si pastrati sucul. Amestecati-l cu iaurt si muiati stridiile in acest sos. Presarati branza rasa si puneti la microunde, 30 secunde, la temperatura ridicata. Serviti fierbinte.
Continut pe portie:
- Glucide: 6g
- Grasimi: 4g
- Proteine: 22g
- Calorii: 150
Comentarii (1)
"Rasfata-te cu fructe de mare" In primul rind nu inteleg felul de a vorbi al romanilor din ziua de azi : la persoana 2-a singular. Atunci ne tutuim ? De ce ?Cit despre fructe de mare nu cred ca in Romania se gaseste asa ceva. C'est tout ! Valeria vac@crasneanu.com Astept raspuns
Posteaza comentariu