Exotic: Rasfata-te cu fructe de mare

Scoici Saint-Jaques pentru cuptor
1 portie

  • Scoici (stridii) - 120g
  • Iaurt natural 2% - 2 linguri (30 ml)
  • Branza rasa - 2 linguri (30 ml)
  • Sare, piper, busuioc dupa gust

Amestecati stridiile cu iaurt, sarati foarte putin, piperati si adaugati un varf de cutit de busuioc. Puneti intr-o cochilie sau intr-un vas termorezistent. Presarati branza rasa si gratinati la cuptor 20 minute, la 205 grade Celsius. Seriviti in vasul in care ati gatit.

Continut pe portie:


  • Glucide: 6g
  • Grasimi: 7g
  • Proteine: 29g
  • Calorii: 209
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valeria pe 9 Sep 2007, 17:52
    Ra

    "Rasfata-te cu fructe de mare" In primul rind nu inteleg felul de a vorbi al romanilor din ziua de azi : la persoana 2-a singular. Atunci ne tutuim ? De ce ?Cit despre fructe de mare nu cred ca in Romania se gaseste asa ceva. C'est tout ! Valeria vac@crasneanu.com Astept raspuns

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod