1 portie
- Scoici (stridii) - 120g
- Iaurt natural 2% - 2 linguri (30 ml)
- Branza rasa - 2 linguri (30 ml)
- Sare, piper, busuioc dupa gust
Amestecati stridiile cu iaurt, sarati foarte putin, piperati si adaugati un varf de cutit de busuioc. Puneti intr-o cochilie sau intr-un vas termorezistent. Presarati branza rasa si gratinati la cuptor 20 minute, la 205 grade Celsius. Seriviti in vasul in care ati gatit.
Continut pe portie:
- Glucide: 6g
- Grasimi: 7g
- Proteine: 29g
- Calorii: 209
Comentarii (1)
"Rasfata-te cu fructe de mare" In primul rind nu inteleg felul de a vorbi al romanilor din ziua de azi : la persoana 2-a singular. Atunci ne tutuim ? De ce ?Cit despre fructe de mare nu cred ca in Romania se gaseste asa ceva. C'est tout ! Valeria vac@crasneanu.com Astept raspuns
Posteaza comentariu