Iată cum arată regimul alimentar pe care trebuie să-l urmezi şase zile pe săptămână:
Înainte de micul dejun
Începe dimineaţa cu un pahar de apă caldă cu lămâie.
Micul dejun
Ai două variante:
1. Un ou fiert, un iaurt grecesc cu 2% grăsime şi un fruct.
2. Un smoothie făcut din: un iaurt grecesc cu 2% grăsime, 1 lingură cu unt de migdale, 1/2 banană, 1 lingură cu seminţe de in măcinate şi gheaţă/apă dacă doreşti să fie mai lichid.
Variante pentru gustări
- Zece măsline negre/verzi/brune.
- Un pumn de nuci (nuci româneşti, migdale, caju, arahide, macadamia, fistic)
- Un sfert de cană cu seminţe de dovleac sau de floarea-soarelui.
- Două linguri pe zi cu unt de arahide / migdale / caju.
Masa de prânz
Trebuie să conţină de regulă 100 de grame de proteine plus o porţie de carbohidraţi complecşi, susţine specialistul. Pe lângă acestea, specialistul susţine că poţi să consumi orice cantitate doreşti de legume care nu conţin amidon (anghinare, sparanghel, sfeclă roşie, varză de Bruxelles, broccoli, conopidă, varză, ţelină, castraveţi, ridiche, vinete, orice verdeţuri, praz, ciuperci, ceapă, ardei, dovleac, vlăstari, roşii, zucchini).
Cina
Va conţine aceeaşi combinaţie precum prânzul, proteine plus carbohidraţi complecşi şi legume fără amidon, însă o cantitate mai mică.
Posteaza comentariu