3. Două zile pe săptămână sunt dedicate proteinelor
În aceste două zile vei consuma o cantitate mică de carbohidraţi şi grăsimi. Vei avea trei mese principale bazate pe proteine şi două gustări proteice. Această schimbare va ajuta corpul să ardă mult mai multe calorii, susţin specialiştii care recomandă ca aceste zile cu proteine să le aşezi între zilele în care ai voie să te răsfeţi.
Iată un exemplu de meniu oferit de specialişti:
- Micul dejun: omletă din albuşuri cu spanac şi ciuperci.
- Gustare: branză cu castraveţi.
- Prânz: salată de ton cu multe verdeţuri.
- Gustare: castraveţi muraţi cu o felie de şuncă de curcan.
- Cină: friptură cu legume (sparanghel, broccoli şi conopidă).
4. Două zile pe săptămână sunt dedicate grăsimilor sănătoase
În aceste două zile vei consuma carbohidraţi sănătoşi, proteine de calitate, dar vei adăuga la fiecare masă şi grăsimi sănătoase. De asemenea, între mesele principale trebuie să ai două gustări cu un conţinut mare de găsimi sănătoase. Aceste zile în care dieta conţine mai multe grăsimi sănătoase te ajută să arzi mai uşor din grăsimile depuse în diverse zone problematice ale corpului.
Iată un exemplu de meniu oferit de specialişti:
- Micul dejun: ouă şi pâine integrală prăjită.
- Gustare: hummus şi legume.
- Prânz: un sandviş la care adaugă o jumătate de avocado.
- Gustare: măr cu unt de arahide sau unt de migdale.
- Cină: Somon cu cartofi şi alte legume.
Posteaza comentariu