6 portii
- Gelatina nearomata - 1 pliculet
- Apa rece - 1/4 cana (60 ml)
- Apa calda - 1/4 cana (60 ml)
- Capsuni proaspete sau congelate - 2 cani (500 ml)
- Vanilie - 1/2 lingurita (2 ml)
- Indulcitor hipocaloric - 1/2 lingurita (2 ml)
- Sare - 1/4 lingurita (1 ml)
- Albusuri de ou - 2
Presarati gelatina in apa rece si amestecati. Adaugati apa fierbinte, vanilia, indulcitorul si sarea; amestecati bine. Raciti pana cand amestecul este partial transformat in jeleu. Bateti amestecul pana devine gros si vaporos. Bateti ouale spuma, adaugati amestecul de gelatina si bateti pana cand amestecul se intareste. Raciti. Turnati in 6 cupe de desert. Raciti. Decorati fiecare cupa cu cate o jumatate de capsuna inainte de a servi.
Continut pe portie:
- Glucide: 3g
- Grasimi: 1g
- Proteine: 2g
- Calorii: 26
Comentarii (4)
este o reteta delicioasa,de fapt nici nu am incercat-o,dar trebuie sa o incercati si voi si sa va lingeti pe bot....va pwp
capsunile cand intra in scena?? sau sunt doar pentru decor?
capsunile cand se incorporeaza ca nu am vazut decat jumatate de capsuna la decor.
cred ca este unul din cele mai bune dulciuri
Posteaza comentariu