Delicii dulci

Crema cu capsuni
6 portii

  • Gelatina nearomata - 1 pliculet
  • Apa rece - 1/4 cana (60 ml)
  • Apa calda - 1/4 cana (60 ml)
  • Capsuni proaspete sau congelate - 2 cani (500 ml)
  • Vanilie - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Indulcitor hipocaloric - 1/2 lingurita (2 ml)
  • Sare - 1/4 lingurita (1 ml)
  • Albusuri de ou - 2

Presarati gelatina in apa rece si amestecati. Adaugati apa fierbinte, vanilia, indulcitorul si sarea; amestecati bine. Raciti pana cand amestecul este partial transformat in jeleu.
Bateti amestecul pana devine gros si vaporos. Bateti ouale spuma, adaugati amestecul de gelatina si bateti pana cand amestecul se intareste. Raciti. Turnati in 6 cupe de desert. Raciti. Decorati fiecare cupa cu cate o jumatate de capsuna inainte de a servi.

Continut pe portie:

  • Glucide: 3g
  • Grasimi: 1g
  • Proteine: 2g
  • Calorii: 26

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doina pe 11 Aug 2007, 20:26

    este o reteta delicioasa,de fapt nici nu am incercat-o,dar trebuie sa o incercati si voi si sa va lingeti pe bot....va pwp

    0
    0

  • pepette pe 22 Mar 2007, 01:29
    good point

    capsunile cand intra in scena?? sau sunt doar pentru decor?

    0
    0

  • viorica pe 21 Mar 2007, 08:39
    ?

    capsunile cand se incorporeaza ca nu am vazut decat jumatate de capsuna la decor.

    0
    0

  • alexy51990 pe 8 Mar 2007, 16:05
    parerea mea

    cred ca este unul din cele mai bune dulciuri

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod