4 portii
- Piersica taiata bucatele - 1
- Capsuni proaspeti taiati in doua - 1/2 cana (125 ml)
- Mar rosu sau verde bucatele - 1
- Grepfruit - 1/2
- Suc de lamaie - 1/4 lingurita (1 ml)
- Indulcitor hipocaloric - 1/4 lingurita (1 ml)
- Vanilie - 1/4 lingurita (1 ml)
Decojiti, scoateti samburele si taiati piersica in felii. Taiati capsunii in doua si adaugati piersica. Luati membranele de pe feliile de grepfruit. Taiati-l in bucati. Taiati codita marului si scoateti samburii, dar nu curatati coaja. Adaugati la amestecul cu piersici si capsuni. Turnati sucul de lamaie peste amestec ca sa impiedicati merele sa se oxideze, apoi adaugati esenta de vanilie si indulcitorul hipocaloric. Lasati salata de fructe sa se macereze la frigider, cateva ore, inainte de a servi.
Continut pe portie:
- Glucide: 12g
- Grasimi: urme
- Proteine: urme
- Calorii: 50
Comentarii (4)
este o reteta delicioasa,de fapt nici nu am incercat-o,dar trebuie sa o incercati si voi si sa va lingeti pe bot....va pwp
capsunile cand intra in scena?? sau sunt doar pentru decor?
capsunile cand se incorporeaza ca nu am vazut decat jumatate de capsuna la decor.
cred ca este unul din cele mai bune dulciuri
Posteaza comentariu