1/3 cana de cuscus (60 g)
1 catel mediu de usturoi, maruntit
un sfert de cana de afine uscate
1/4 zeama de portocale
1 lingura de patrunjel proaspat, maruntit
Mod de preparare: adauga cuscusul in putina zeama de supa fiarta si lasa-l la foc mediu pentru 8-10 minute. Dupa ce zeama a fost absorbita de cuscus, lasa compozitia sa se raceasca pentru cateva minute. Adauga apoi usturoiul maruntit, afinele uscate, zeama de portocala si sare si piper negru proaspat macinat. Lasa compozitia deoparte sa se racoreasca pentru 5 minute si adauga la final patrunjelul maruntit. Pofta buna!
Detalii nutritionale per portie: 90 calorii, 0,4 g proteine, 22 g carbohidrati, 0 g grasime, 0 g grasimi saturate, 330 mg sodiu, 0 mg colesterol, 1 g fibre.
© Copyright:
Cuscus cu afine (4 portii)
Te gandesti oare cum o fi cuscusul cu afine? Intr-adevar este o combinatie mai ciudata, dar...
Posteaza comentariu