"Comunicarea cu oamenii dificili. Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti", de Roberta Cava

Sunt furiosi, agresivi, nerabdatori, nepoliticosi, insensibili sau prea sensibili, sunt oameni cu care e greu sa comunicam. Comportamentul lor este suparator, interactiunea cu ei este obositoare. Ne sunt sefi, subordonati, prieteni sau rude. Nu-i putem ocoli, nu-i putem schimba. Ce-i de facut?

Comunicarea cu oamenii dificili este scrisa in beneficiul oricarei persoane care se confrunta cu astfel de situatii. Cartea ofera tehnici demonstrate pentru cooperarea cu ceilalti, reducerea stresului si a anxietatii si cresterea increderii si entuziasmului in toate relatiile profesionale.

Vei experimenta un sentiment de implinire cand vei trata situatiile dificile cu bine. Seful, colegii si angajatii vor avea incredere in tine, va vor admira si se vor gandi de doua ori inainte sa va jigneasca, fiind mai deschisi in a va satisface dorintele.

Poti cumpara cartea "Comunicarea cu oamenii dificili. Cum sa ne purtam cu clientii rauvoitori, sefii autoritari si colegii nesuferiti", de Roberta Cava (titlu original: "Dealing with Difficult People. How to deal with nasty custumers, demanding bosses, and annoying co-workers"), aparuta la editura Curtea Veche in anul 2007, din librarii, la pretul de 24 lei.