Rimmel prezintă 60 Seconds Super Shine şi noua Colecţie Colourfest semnată de Rita Ora

Gata pentru cele mai strălucitoare şi colorate unghii... în timp record?Rimmel London introduce 60 Seconds Super Shine în 50 de nuanţe noi, lacul de unghii cu noua tehnologie  a culorii, 3-în-1! O sticlă mică, de mare efect!

Doar o singură mişcare pentru o aplicare precisă a culorii, care oferă un strat de bază, o culoare incredibilă şi un strat lucios la final, toate într-una - WOW! Pensula ultra-precisă alunecă perfect pe unghii pentru un finisaj profesional superb. O formulă inovatoare de uscare rapidă, care se întăreşte în mai puţin de 60 de secunde *, ca să nu ratezi niciun minut de petrecere...
super! Și dacă asta nu e de ajuns... formula rezistentă la crăpături, cu formula anti-decolorare rezistă până la 10 zile pline de distracţie.

Aventurează-te în lumea culorilor cu paleta de 50 de nuanţe fabuloase, la modă -  unghiile tale nu vor trece neobservate! Fii cât de îndrăzneaţă vrei, cu cele mai fierbinţi nuanţe, perfecte pentru vară. Celebrează-ţi partea romantică cu pasteluri delicioase și culori neutre! Fii sofisticată cu somptuasele şi cochetele nunaţe clasice! Bucură-te de nuanţe luxuriante cu efect perlat uimitor...
sau pur şi simplu lasă-ţi unghiile să strălucească în culori metalice! Există o culoare must-have pentru orice stil, stare de spirit şi ţinută.

Alăturându-se gamei reinventate 60 seconds, Rita semnează din nou 12 dintre cele mai  în vogă culori ale gamei! Inspirată de tendințele podiumurilor, de culorile fierbinţi pentru vara viitoare și înclinaţia ei uimitoare pentru street style, Rita a creat 6 pasteluri care ies în evidenţă și 6 culori aprinse şi îndrăznețe pentru o manichiură care nu va trece neobservată.
Imită curcubeul: galben solar Daisy Days (#450), frumosul oranj Peachella (#408), dulceaţa fructelor roşii Glaston-Berry (#300), roz diafan Sweet Retreat (#270), azuriu Bestival Blue (#860) și verde spuma-mării Roll in the Grass (#878).  Bucurați-vă de experiența Colourfest purtând o culoare diferită pe fiecare unghie!

Nuanţele hippy-chic se deosebesc prin sticluţele fabuloase flower-power, decorate cu margarete albe, inspirate de festivalurile verii. Mai mult, Rita şi-a pus numele cu mândrie pe colecţie: semnatura ei veselă apare pe fiecare capac.
 Vara aceasta pregăteşte-te pentru festivalul culorilor intense! Unghiile tale vor exploda de culoare, cu noua Colecţie Rimmel Colourfest. Lasă-le să strălucească alături de tine şi obţine look-ul londonez!

Preţ recomandat: 9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod