Life Memorial Hospital, solicitat in special pentru copii si mame

Spitalul a atras cei mai multi pacienti pentru specialitatile pediatrie si obstetrica-ginecologie, ajungand la un grad de ocupare de 75% in perioada iulie - septembrie 2007.
Costul pentru o nastere, indiferent daca este prin cezariana sau in mod natural, este de 850 de euro. Acesta include tot ce presupune ingrijirea mamei si a copilului, fara a mai fi necesar clasicul "bagaj" obisnuit in cazul nasterii. La acest tarif se adauga costurile de cazare pentru perioada internarii, care variaza intre 50 euro locul in camera dubla sau 100 euro camera single. Acest cost include masa, accesul la telefon, laptop cu internet wireless. Preturile sunt valabile numai pana la finele anului, inclusiv pentru pacientii care se vor programa pana la aceasta data pentru interventii ce vor avea loc in anul 2008.


Tinerele mame beneficiaza si de cursuri legate de ingrijirea nou-nascutului, cum sa alapteze, cum sa schimbe copilul, cum sa il supravegheze, cursuri pentru recunoasterea unor afectiuni sau probleme uzuale de sanatate, pâna la urmarirea si explicarea vaccinurilor uzuale.

Evolutia pacientilor - urmarita si dupa externare. Fiecare pacient tratat in cadrul spitalului beneficiaza de un control medical gratuit dupa externare, iar pentru proaspetele mame si copiii nou-nascuti sunt asigurate, la domiciliu, vizita de control postexternare si o vizita a medicului neonatolog in prima luna de viata a copilului.
In plus, toti copiii primesc, la externare, o invitatie tiparita de a se prezenta pentru reexaminare. In decurs de o saptamana de la externarea din spital, reexaminarile de control sunt gratuite, atat in sectia de spital, cat si in ambulator.       
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nedelea elena pe 5 Nov 2007, 10:24
    vreau

    Vreau sa shtiu unde se afla acest spital vreau adresa sau nr de tel ptr contact

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod