Asta împotriva afirmațiior experților, care insistă că te poți supune unui risc dacă apelezi la această variantă. Vezi mai jos cum să îți detoxifici ficatul cu sare amară, ce pericole poate presupune această metodă, dar și ce alte utilizări poate avea sarea amară.
Detoxifierea ficatului cu suc de mere și sare amară
În realitate, sarea amară sau sarea Epsom, cum mai este denumită, nu e o varietate de sare tradițională, așa că nu va funcționa dacă o folosești în mâncare. În schimb, este vorba despre un mineral pur, botezat astfel după numele unei saline localizate în Surrey, Anglia.
Sarea amară are numeroase beneficii pentru organism, cele mai comune fiind relaxarea mușchilor, accelerarea cicatrizării rănilor, îmbunătățirea stării de spirit, vindecarea răcelilor, alinarea durerilor reumatice, tratarea hemoroizilor, a artrozei, a mătreții, a artritei sau a sciaticii. Firește că de pe lista efectelor pozitive nu putea lipsi nici detoxifierea ficatului cu sare amară, despre care îți vom vorbi azi.
În ceea ce privește curățarea ficatului, sarea amară se combină cu suc de mere, cu ulei de măsline și cu grapefruit. Este o metodă ce nu presupune ingrediente greu de procurat, dar care se poate dovedi destul de dificil de pus în practică.
Sfatul nostru este să îți consulți neapărat doctorul înainte de a apela la metoda de mai jos. De asemenea, evită să recurgi la ea dacă ai probleme de sănătate, fiindcă îți poți agrava starea. Ține cont de faptul că nu toată lumea poate recurge la detoxifierea ficatului cu sare amară, așa că este musai să ai acordul unui specialist. Citește continuarea pe divahair.ro!