slabit

3 secrete uimitoare care te ajută să slăbești, scad glicemia și elimină celulită

Excesele culinare aduc cu sine kilograme în plus, creșterea nivelului de colesterol și a glicemiei în sânge. Toate acestea afectează în mod inevitabil silueta, însă mai mult decât atât, sănătatea organismului și funcționarea optima a ficatului și a sistemului cardiovascular.
Dr. Tania Bejan ofera sfaturi si recomandari pentru redobandirea vitalitatii si readucerea organismului la echilibrul si armonia dorita:

Sportul


Jogging-ul, genuflexiunile, renuntatul la lift si folosirea scarilor, plimbarile in parc aduc beneficii variate la nivelul intregului corp. Practicat constant, sportul ajuta plamanii si inima sa functioneze la parametri optimi, scade nivelul de colesterol in organism si constituie un remediu eficient impotriva starilor de anxietate sau depresie. Aceasta se datoreaza stimularii secretiilor de serotonina si dopamina (hormoni ai starii de bine), ce are loc ca urmare a activitatii fizice regulate.

Fibrele alimentare


Se gasesc in special in componenta cerealelor integrale sau anumitor fructe si legume: mere, citrice, fasole, mazare si morcovi.
Dietele bogate in fibre ajuta la mentinerea senzatiei de satietate, regleaza tranzitul intestinal, scaderea nivelului de colesterol “rau” LDL si in plus, scade tensiunea arteriala ce poate fi afectata de acumularea de kilograme suplimentare. O scadere ponderala de 0,5 – 10 kg la pacientul obez se insoteste de scaderea cu 10mmHg componenta sistolica a tensiunii arteriale si cu 20 mmHg componenta sa diastolica. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod