Dungile marinăreşti: idei de styling în 2016

O tendinţă importantă a sezonului primăvară-vară 2016 este reprezentată de includerea dungilor marinăreşti în tot mai multe ţinute
Cel mai probabil asociezi liniile orizontale în alb şi bleumarin cu marea şi sezonul estival, dar trebuie să ştii că pot fi folosite cu succes în ţinute de zi potrivite oricărei ocazii.
 
Deşi au o istorie sumbră, dungile negre sau bleumarin pe fond alb fiind purtate în trecut de marinari pentru a fi mult mai vizibili în cazul în care cădeau în apă, acestea şi-au făcut loc de-a lungul timpului în lumea modei. Revin destul de des în tendinţe, inclusiv anul acesta, fiind nelipsite pentru ţinutele de vară.

Rochiile cu dungi marinăreşti

Pentru ţinutele relaxate de zi, rochiile cu dungi marinăreşti se potrivesc de minune. Îţi oferă un aer relaxat, estival.
Asortează-le cu sandale cu talpă joasă, dar le poţi purta şi cu espadrile din material textil sau sandale cu platformă.

Cămăşile cu dungi marinăreşti

Poţi include dungile chiar şi în ţinutele tale pentru birou. Achiziţionează-ţi câteva cămăşi albe cu dungi în culori închise, cu croială de tip office. Le poţi asocia cu succes cu pantaloni bleumarin cu talie înaltă sau cu fusta creion, dar şi cu pantofi cu toc înalt.

Bluza clasică cu dungi marinăreşti

O bluză cu dungi marinăreşti nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei. Aceasta are o croială clasică, cu decolteu de tip "bărcuţă" sau la baza gâtului şi mâneci lungi sau trei sferturi.
De fapt, imită perfect bluzele purtate cu ani în urmă de marinari. Se potriveşte de minune cu jeanşii în nuanţe închise de bleumarin, fiind combinaţia perfectă pentru o ţinută casual simplă, deloc pretenţioasă. 

Sacoul cu dungi

Vrei un sacou deosebit, care să îţi ofere un plus de originalitate? Alege unul în dungi marinăreşti. Poate completa cu succes ţinutele de zi în această vară. Asociază-l cu piese vestimentare în culori vii sau pastelate precum roz, verde mentă, albastru deschis, lila etc.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 18 Mai 2016, 00:07
    MODA

    ... puteti sa va puneti dungi si pe fatza , daca nu vreti sa lansam MODA MILENIULUI III , degeaba ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod