Dungile marinăreşti: idei de styling în 2016



Rochia maxi cu dungi marinăreşti

Nimic nu spune mai clar vacanţă şi mare decât o rochie maxi cu dungi marinăreşti. O astfel de piesă vestimentară este foarte comodă, uşor de purtat şi de asortat. Sandalele cu talpă joasă sunt alegerea ideală pentru această rochie. Nu uita să pui în această vară în bagajul tău pentru vacanţă şi o rochie maxi cu dungi marinăreşti. 

Accesoriile cu dungi marinăreşti

Espadrilele, genţile sau eşarfele cu dungi marinăreşti îţi pot oferi instant un aer estival. Dacă nu eşti adepta ţinutelor în dungi sau crezi că nu ţi se potrivesc, optează pentru astfel de accesorii pentru a oferi o notă de prospeţime ţinutelor tale. 
 

Ce tipuri de dungi să porţi

 
Chiar dacă sunt în tendinţe, este foarte important să ştii cum trebuie să porţi corect dungile. Cele verticale creează efectul vizual de alungire şi te avantajează dacă vrei să pari mai înaltă şi mai suplă.
Dungile orizontale, care sunt recunoscute de fapt drept dungi marinăreşti, oferă impresia de volum. De aceea, nu este recomandat să le alegi dacă ai câteva kilograme în plus şi vrei să le ascunzi. Le poţi folosi în zona de top, în cazul în care ai sânii mici şi vrei ca bustul tău să pară mai mare. Un costum de baie cu dungi orizontale este în acest caz alegerea perfectă. 
 
Nici dimensiunile dungilor sau culoarea lor nu ar trebui neglijate. Dungile orizontale late ar trebui evitate întotdeauna pentru că dau senzaţia de volum şi reduc vizual înălţimea.
Le poţi folosi doar dacă eşti foarte înaltă şi slabă.

În ceea ce priveşte culoarea dungilor orizontale, cele care reuşesc să creeze impresia de corp alungit sunt dungile subţiri de culoare închisă pe un fond alb. Proporţia ar trebui să fie de 90% alb şi 10% negru sau bleumarin, potrivit unui studiu citat de dailymail.co.uk.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ATHOS pe 18 Mai 2016, 00:07
    MODA

    ... puteti sa va puneti dungi si pe fatza , daca nu vreti sa lansam MODA MILENIULUI III , degeaba ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod