Lenjeria intimă ideală? Vezi ce modele de lenjerie modelatoare poți purta pe sub hainele mulate

Dacă dorești să ai o siluetă mai conturată, mai ales atunci când porți haine mulate, să îți evidențiezi formele sau, pur și simplu, să te simți mai confortabil în hainele tale preferate, poți apela la una dintre cele mai eficiente și plăcute soluții: lenjeria intimă modelatoare.
Ce opțiuni ai în acest sens, care sunt articolele care îndeplinesc aceste cerințe, dar și cum le poți alege pe cele mai bune vei descoperi din acest articol.
 

Element de bază în garderoba oricărei femei: colanții modelatori

 
Trebuie să ai în garderobă cel puțin o pereche de colanti atunci când dorești să îți subliniezi formele și să beneficiezi de suport suplimentar în zona taliei și coapselor. Cu ajutorul acestora poți comprima ușor zone problematice, iar silueta îți va deveni mai netedă, mai conturată. Optează pentru cei cu efect de lifting pentru fese, pentru cei cu suport în zona abdomenului sau pentru modelul cu compresie în zona coapselor, în funcție de nevoile pe care le ai. 
Diversitatea de stiluri și culori este mari, iar modelul potrivit nevoilor și stilului tău vestimentar există, cu siguranță.
Sunt accesorii ideale pentru purtarea pe sub rochii mulate, pe sub fuste sau chiar pantaloni, aceștia oferindu-ți încrederea de care ai nevoie pentru a te simți bine în ceea ce porți.
 

Corset modelator, pentru subțiere în zona taliei

 
Dacă talia este cea care nu îți permite să te simți și să arăți bine atunci când porți haine mulate, asigură-te că alegi un corset modelator modern, conceput pentru purtare zilnică, accesoriul care oferă confort și libertate de mișcare. Acesta subțiază zona taliei, dar în același timp oferă și sprijin suplimentar spatelui. Un model realizat din materiale de calitate înaltă va reuși să se adapteze perfect corpului tău, putând fi purtat pe sub bluze mulate, pe sub rochii elegante sau chiar sacouri. 
 

Sutien modelator, pentru susținere și confort

 
Pentru a obține un decolteu frumos conturat, dar și pentru a beneficia de sprijin suplimentar în zona bustului ai la dispoziție sutienul modelator.
Acesta este conceput pentru a ridica și pentru a modela sânii, creând un efect de lifting, astfel că se poate face o diferență semnificativă în modul în care vei arăta în hainele tale. Îl poți purta pe sub rochia de seară sau pe sub o bluză mulată. 
 

Body modelator, soluție all-in-one pentru conturarea siluetei

 
Următorul nivel este acesta: un body modelator care are capacitatea de a contura întreaga siluetă. Este tipul de lenjerie care oferă suport și compresie în zonele abdomenului, taliei, feselor și coapselor, fiind ideal pentru a fi purtat pe sub rochii sau haine strâmte. 
 
Conceput să rămână invizibil pe sub haine, acesta îți oferă încredere în a purta orice ținută, oricât de mulată ar fi aceasta, iar astratex îți oferă o soluție perfectă în acest sens, cu o gamă diversă de body-uri realizate din materiale de calitate, elastice și confortabile, care permit pielii să respire și asigură un confort sporit pe tot parcursul zilei.
 

Pantaloni scurți modelatori, pentru conturarea coapselor

 
Un articol de lenjerie excelent pentru a beneficia de sprijin în zona coapselor și feselor sunt pantalonii scurți modelatori.
Pot fi purtați mai ales pe sub rochii sau fuste, fiind concepuți să comprime ușor zona coapselor, astfel că reduc aspectul de celulită și oferă un efect de lifting feselor. 
 
Confecționați din materiale elastice și respirabile, aceștia vor asigura confortul pe tot parcursul zilei și vor permite libertate de mișcare deplină. 
 
Maiouri de corp și tricouri, jupe sau dresuri modelatoare, toate acestea se adaugă articolelor de lenjerie modelatoare care oferă suport și contur perfect anumitor zone ale corpului, astfel încât să ai șansa de a obține silueta dorită fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul. Aceasta chiar poate fi soluția ideală pentru a te simți mai încrezătoare în hainele tale preferate, chiar și în cele mulate care, de regulă, evidențiază micile imperfecțiuni ale corpului. 

Autor: Meryem Neval 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod