Rod Stewart nu se teme de moarte: „Zilele mele sunt numărate”

Rod Stewart, în vârstă de 79 de ani, a declarat recent că nu se teme de moarte și spune că își propune să mai trăiască încă 15 ani, dar recunoaște că „zilele mele sunt numărate”.

Rod Stewart a dezvăluit că "nu se teme" de moarte înainte de împlinirea vârstei de 80 de ani, adăugând că își propune să rămână încă 15 ani, dar recunoscând și că "zilele lui sunt numărate".

Cântărețul nu este dispus să renunțe la stilul său de viață nebunesc


În ciuda faptului că rockerul a ajuns la o vârstă venerabilă, el a insistat că încă nu are dorința de a-și domoli stilul de viață rock 'n' roll.

Rod, în vârstă de 79 de ani, a promis că va continua să cânte și să petreacă până la 90 de ani.

El a declarat pentru The Sun: "Sunt conștient că zilele mele sunt numărate, dar nu mă tem.

Trebuie să trecem cu toții mai departe la un moment dat, așa că suntem cu toții în același coș. O să mă distrez în ultimii ani cât pot de mult. Spun puține – probabil încă 15."

El a recunoscut că încă se îmbată și face nebunii, chiar dacă nu ca în tinerețe: "Nu sunt ca în anii ’70 și ’80 și nu pot să stau treaz toată noaptea, să mă îmbăt și să înnebunesc și să mai am o voce ca asta. În zilele noastre trebuie să-mi protejez vocea înainte și după fiecare spectacol."

Rod Stewart a avut cancer


Rod, care a avut atât cancer de prostată, cât și cancer tiroidian, a spus: "Sunt mai conștient de sănătatea mea acum decât înainte.

Ar trebui să fii când începi să te înțelegi puțin. Este foarte important. Sunt un pic ipohondriac. Cred că bărbații în special ar trebui să profite de toată această minunată știință medicală."

În ciuda acestui fapt, el a dezvăluit că nu ia deloc medicamente, în afară de un antiinflamator, dacă genunchiul îi creează probleme.

Rod a spus că se antrenează de trei sau patru ori pe zi și este urmărit cu atenție de antrenorul său personal cu care lucrează de peste trei decenii.

În prezent, el construiește o pistă de curse la conacul său din Essex pentru a-l ajuta în misiunea sa de a doborî recordul mondial la sprintul de 100 m în grupa sa de vârstă.

Rod Stewart și actuala soție, Penny Lancaster

 

Starul are 8 copii


Pentru cea de-a 80 de ani de naștere, în ianuarie, Rod știe că va avea o petrecere, dar a dezvăluit că soția sa Penny Lancaster, în vârstă de 53 de ani, nu îi dezvăluie niciun detaliu despre acest subiect.

Se spune că cei opt copii ai săi sunt, de asemenea, foarte implicați în planificare.

Rod este tatăl lui Sarah Streeter, 61 de ani; Kimberly, 45 de ani, Sean, 44 de ani și Ruby Stewart, 37 de ani, cu prima lui soție; Renee, 32 de ani, și Liam Stewart, 30 de ani, cu a doua soție; și Alastair, 19, și Aiden Stewart, 13, cu a treia soție, Penny.



Sursă: people
Foto: hepta
13 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod