Avantajele unei astfel de genţi sunt că este foarte practică şi că poate fi purtată atât pe o parte, cât şi pe un umăr. Există însă şi dezavantaje, mai ales dacă obişnuieşti să îţi umpli poşeta cu o mulţime de obiecte care mai de care mai inutile. Din această cauză, greutatea apasă inegal doar pe un umăr, riscând să îţi deformezi coloana.
Cu cât geanta este mai mică şi mai cochetă, cu atât poţi obţine o notă de eleganţă în plus. Important este însă stilul tău şi unde alegi să porţi această geantă, drept urmare îţi prezentăm trei cazuri în care ai putea să te regăseşti:
La birou:
Dacă jobul tău necesită o ţinută casual-elegantă, atunci poţi opta pentru acest tip de geantă fără probleme. Este important să fii atentă la detalii, pentru că acestea fac ca geanta ta să fie specială.
Puteţi găsi acest model aici.
La o întâlnire romantică:
Dacă vrei să îţi impresionezi pretendentul cu un look elegant şi feminin, însă nu vrei să exagerezi cu o ţinută de gală, atunci optează pentru o rochiţă discretă şi o geantă de acest tip pe care să o porţi pe un umăr, avantaj pe care îl au doar poşetele cu berete lungi. Şi în acest caz trebuie să alegi o poşetă de dimensiune medie sau mică, pentru că nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru câteva ore în oraş.
Puteţi găsi acest model aici.
În oraş, cu treabă:
Ţi se întâmplă des să fii anunţată că trebuie să mergi rapid la bancă să depui nişte bani sau ai prieteni care obişnuiesc din când în când să te roage să le faci o favoare? Geanta tip poştaş este perfectă pentru a o arunca pe o parte şi de a pleca imediat la drum. În acest caz, ea trebuie să fie medie spre mare, pentru a-ţi pune în ea tot ce ai nevoie, de la acte până la o sticlă cu apă.
Puteţi găsi acest model aici.
Posteaza comentariu