Pietre prețioase pentru problemele conjugale

De la viața profesională la viața personală, se crede că pietrele prețioase ajută la remedierea tuturor problemelor, chiar și a celor conjugale.
Dacă te confrunți cu probleme conjugale, anumite pietre prețioase ți-ar putea fi de folos. Purtarea pietrelor prețioase te poate ajuta să faci față cu ușurință diferitelor probleme din viața ta.

În astrologie, se crede că purtarea unor pietre prețioase te poate ajuta cu probelemele conjugale.

Pietre prețioase pentru problemele conjugale:


Piatră prețioasă de safir albastru pentru un mariaj de succes


Cei născuți sub semnul zodiacal Vărsător, Taur, Balanță și Capricorn sunt sfătuiți să poarte o piatră prețioasă de Safir Albastru pentru fericire în căsnicia lor.


Este necesar ca poziția lui Saturn să fie în casa a 3-a, a 6-a, a 10-a sau a 11-a pentru rezultate pozitive.

De asemenea, dacă vrei să-ți mărturisești dragostea pentru cineva, dar nu îți poți face curaj, ar trebui să porți această piatră prețioasă.

Piatră prețioasă de diamant pentru fericire în căsnicie


Când vine vorba de relații romantice, nimic nu ajută mai mult decât un inel cu diamante.

Se crede că piatra prețioasă de diamant atrage binecuvântări în mariaj, deoarece această piatră prețioasă este guvernată de planeta Venus.


În astrologie, Venus este considerată a fi planeta iubirii și romantismului. Prin urmare, purtarea acestei pietre prețioase îți poate aduce dragoste și romantism din abundență.

În plus, diamantele sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a atrage confortul, luxul, faima și fericirea purtătorului.

Piatră prețioasă de smarald pentru probleme de cuplu


În astrologie, se crede că purtarea pietrei prețioase de smarald îmbunătăți viața de cuplu.

Cu toate acestea, cuplurile proaspăt căsătorite sunt sfătuite să nu-l poarte, deoarece ar putea experimenta impotență dacă îl poartă.



Sursă: yourtango/ herzindagi/ astrotalk
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
5 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod