Fiul lui Céline Dion, 23 de ani, criticat pentru că arată mult mai bătrân decât vârsta sa

Cu ocazia premierei documentarului său, Céline Dion și-a făcut apariția la brațul fiului său cel mare. Dacă vedeta a primit numai laude, nu același lucru se poate spune și despre René-Charles!

Céline Dion a susținut un discurs emoționant, dar triumfător, la premiera noului ei documentar, I Am: Celine Dion.

Céline Dion a fost ovaţionată în picioare


Celebra cântăreață, însoțită de fiul ei în vârstă de 23 de ani, René-Charles Angélil, a avut prima apariție pe covorul roșu de când a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară care i-a afectat cariera și capacitatea de a susține spectacole live.

Câștigătoarea a cinci premii Grammy s-a emoționat profund când publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o la Lincoln Center din New York.

Céline Dion, 56 de ani, arăta uimitor într-o ținută fluidă, cu o cămașă lejeră cu mâneci lungi și o fustă de mătase. Ea a adăugat puțină strălucire ținutei cu o curea argintie, o brățară și tocuri negre.

De asemenea, fanii din mediul online și-au exprimat admirația pentru aparenta ei revenire la o stare mai sănătoasă în mijlocul luptei cu sindromul persoanei rigide.

Un fan a remarcat cu bucurie că arăta din nou minunat. Acest sentiment a fost repetat de alții care au observat aspectul tânăr al lui Dion: "Arată uimitor și sănătos!!!"

Fiul lui Celine Dion, în vârstă de 23 de ani, a fost criticat în mediul online


Fiul ei în vârstă de 23 de ani, René-Charles Angélil, și-a făcut apariția într-un costum negru clasic, completat cu o cravată, cămașă albă, pantofi negri strălucitori și un inel argintiu îndrăzneț pe degetul lui mic. Amândoi au întors capetele la eveniment cu ținutele lor elegante.

Cu toate acestea, oamenii au comentat imediat despre înfățișarea lui Angélil, un utilizator exprimându-și surprinderea la vârsta lui, menționând că părea mult mai în vârstă de 23 de ani.

Un alt comentator a reflectat asupra geneticii și a asemănării sale cu regretatul său tată, René Angélil, care a murit în 2016 din cauza cancerului de gât.

Au spus că aspectul lui mai îmbătrânit s-ar putea datora geneticii: "Wow Celine arată grozav, iar fiul ei seamănă atât de mult cu tatăl său", a scris cineva.

Altcineva a subliniat același lucru, dar cu un ton mai critic: "23?!?! Omg, am crezut că are vârsta mea. Am 30 de ani lol- îmbătrânește ca tatăl lui" sau "Pare puțin mai în vârstă pentru că a chelit, este doar genetica, amintiți-vă de tatăl său. Totuși, încă arată bine." Și altcineva a criticat: "23?? Frate arată 40 de ani."

Celine Dion și boala de care suferă


De aproximativ doi ani, Celine Dion trece prin mari cumpene legate de sănătatea sa. Aceasta a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o afecțiune neurologică incurabilă și rară, care-i dă multe bătăi de cap.

Alături de ea sunt cei trei copii ai ei: Rene-Charles, Eddy și Nelson, pe care cântăreața îi numește "lumina mea" și cea mai mare motivație a sa.

Rene-Charles este fiul cel mare, iar cei Eddy și Nelson sunt gemeni.

Cine este Rene-Charles Angelil?


Fiul cel mare a lui Celine Dion a primit numele după tatăl său, Rene Angelil. Rene-Charles s-a născut în 25 ianuarie 2001, în Florida. Cântăreața avea 32 de ani la acea vreme, iar partenerul ei de viață, 59.

Rene-Charles a fost pasionat de sport încă de mic. Foarte atletic, acesta era îndrăgostit de golf și hochei.

După moartea tatălui său, băiatul a început să joace un rol din ce în ce mai important în viața mamei lui, rol luat și mai în serios după ce Celine Dion s-a îmbolnăvit.

În prezent, Rene-Charles s-a reorientat în ceea ce privește cariera și a luat-o pe urmele părinților lui, fiind pasionat de muzică.




Sursă: brightside/ profm
Foto: hepta

 

 

4 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod