Motivul pentru care bărbații încetează să mai fie afectuoși, în funcție de zodia lor

Iată adevăratul motiv pentru care un bărbat încetează să mai fie afectuos, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul pune multă presiune pe sine pentru a reuși atunci când simte că rămâne în urmă sau că ar trebui să exceleze la ceva. Acestea sunt doar câteva dintre situațiile care îi pot afecta cu adevărat stima de sine.

Dacă Berbecul a încetat să mai fie afectuos cu tine, este pentru că se confruntă cu multă presiune și stres în viața lui.

Poate fi în relație sau poate nu, dar în orice caz, afectează modul în care vă conectați fizic.

Dacă constați că nu mai este afectuos cu tine, este important să discutați și să vedeți ce se întâmplă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are nevoie de timp atunci când vine vorba de afecțiune. Când o face, înseamnă că este implicat total.

Își poate da seama cu ușurință când ritmul tău este diferit, precum și dacă se întâmplă ceva cu tine.

Lucrurile acestea îl afectează direct și de cele mai multe ori va reacționa respingându-te.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii iubesc afecțiunea, dar numai dacă ei sunt cei care se ocupă de ea.

Bărbatul din această zodie nu este cineva care să te oblige să mergi mai departe dacă nu te simți pregătită, doar pentru că el își dorește acest lucru, dar cu siguranță se așteaptă să comunici cu el dacă trebuie să încetinești.

Dacă Gemenii încetează să fie afectuoși cu tine, este pentru că simte că asta îi faci.

El nu poate suporta să faci sau să continui ceva ce nu simți. În acest caz, cel mai bun lucru ar fi să dai înapoi și să-l lași să respire.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul trăiește și moare din cauza emoțiilor sale.

El ia totul foarte în serios și apoi face tot ce poate pentru a-și găsi din nou echilibrul. Pentru că dacă nu este echilibrat în emoțiile sale, poate afecta orice altceva în viața lui.

Când Racul se simte inundat emoțional, atunci probabil va înceta să mai fie afectuos cu tine.

Ar putea fi pentru că își revine după o ceartă cu tine sau un proiect stresant la locul de muncă, dar are nevoie de timp pentru a-și găsi echilibrul din nou înainte de a fi afectuos.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul merge foarte departe pentru oamenii pe care îi iubește.

Dacă nu îți acordă atenție acum, probabil că ajută un prieten sau un membru al familiei. Asta iubești la el, faptul că își face mereu timp pentru dragoste.

Acestea fiind spuse, este obositor să fii sursa tuturor de lumină, fericire sau iubire.

Deci, dacă a încetat să mai fie afectuos cu tine, ar putea fi pentru că este epuizat fizic și emoțional.

Trebuie să-și reîncarce bateriile pentru a reveni în vârf.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Fecioară este că știe când ai nevoie de o îmbrățișare sau când ai nevoie de un umăr pe care să plângi.

Întotdeauna te verifică pentru a se asigura că ești bine și asta face ca relația voastră atât de minunată și specială. Fecioara se mândrește cu asta.

Dar, dacă a încetat să mai fie afectuos cu tine, ar putea fi pentru că îi este frică de respingere. Poate că a încercat să se apropie și tu l-ai respins, iar acum își protejează egoul rănit înainte de a încerca din nou.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este doar pentru afecțiune, cu cât mai multă, cu atât mai bine. Deci, ca el să nu vrea să te sufoce în dragoste nu este tocmai normal. Și, cu siguranță, este și din cauza a ceva ce se întâmplă între voi doi.

Balanța poate deveni stresată la serviciu sau cu familia, dar își face mereu timp pentru tine.

Dacă Balanța nu va fi afectuoasă cu tine, există și alte probleme care stau în cale. Poate că nu ți le-a spus încă, dar cu siguranță există. Poate fi financiar, emoțional sau fizic, dar nu poate fi afectuos atunci când se gândește la alte lucruri.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este una dintre cele mai pasionale zodii care există.

Deci, ca el să nu fie la fel de afectuos ca de obicei, este cu siguranță ceva despre care trebuie să discutați.

Scorpionul încetează să mai fie afectuos cu tine pentru că nu mai este o plăcere pentru el. Poate că relația s-a consumat sau consideră că nu îl meriți.

Scorpionul este destul de tranșant când vine vorba de sentimentele sale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorului îi place să fie într-o relație, dar are nevoie și de suficientă libertate și spațiu.

Când simte că lucrurile devin mult prea serioase și claustrofobe, se știe că se închide până când își poate găsi din nou zona de confort.

Dacă Săgetătorul încetează să mai fie afectuos cu tine, ar putea fi pentru că te comporți mult prea lipicioasă pentru gustul lui și el este inconfortabil.

Îi place să fie el cel care stabilește ritmul, așa că s-ar putea să aveți nevoie de o resetare a relației pentru ca el să se comporte din nou ca el însuși.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este destul de exigent atunci când vine vorba de partenerii săi.

Când știe că tu ești persoana potrivită pentru el, va fi mai mult decât afectuos cu tine. Și când nu poate să o facă, măcar te anunță că lucrurile sunt mai grele acum, dar că încă te iubește.

Dacă Capricornul a încetat să mai fie afectuos fără nicio scuză, ar putea fi pentru că nu mai simte acea conexiune profundă cu tine.

Poate că relația nu a fost atât de grozavă în ultima vreme. S-ar putea să simtă că voi doi ați luat-o pe căi diferite și că e momentul să vă despărțiți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul poate să nu fie înnebunit după relații, dar când găsește pe cineva de care îi place foarte mult, se transformă într-un partener cald și iubitor.

Cu siguranță nu va fi niciodată genul de partener care are nevoie de îmbrățișări și săruturi constante, dar poate fi foarte afectuos atunci când își dorește.

Dacă Vărsătorul a oprit orice afecțiune, este pentru că se află la o răscruce de drumuri. El reflectă asupra viitorului relației și decide dacă mai merită.

S-ar putea să fie foarte tăcut sau retras înainte de asta, iar acum trebuie să decidă dacă mai ești persoana potrivită pentru el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștilor le place să fie îndrăgostiți.

Uneori, nativul din această zodie poate fi fierbinte și rece cu sentimentele sale, dar asta doar pentru că știe cum se simte durerea de inimă și nu este sigur că vrea să o simtă din nou.

De obicei, Peștii sunt foarte afectuoși.

Dacă nu se simte la fel de îndrăgostit ca de obicei, ar putea fi pentru că a fost rănit sau respins în ultima sa relație.

S-ar putea să resimtă încă efecte dezamăgirii și nu vrea să treacă prin asta din nou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod