Rochia cu efect de iluzie optică cu care Salma Hayek și-a uimit fanii la un eveniment Gucci. FOTO

Salma Hayek a dovedit încă o dată că, uneori, o rochie este tot ce ai nevoie pentru a fi în centrul atenției.

Pe 18 iulie, la un eveniment Gucci în onoarea parfumului Flora, actrița în vârstă de 57 de ani și-a făcut apariția într-o rochie care a creat o iluzie optică izbitoare în timpul evenimentului desfășurat la emblematicul Chateau Marmont din West Hollywood, California.

Salma Hayek și-a uimit fanii într-o rochie uimitoare cu efect de iluzie optică la un eveniment Gucci

 

Rochia ei prezenta un imprimeu floral viu care se amestecă cu o țesătură neagră elegantă, creând un efect vizual izbitor.

Vedeta fără vârstă a purtat o rochie bodycon care i-a scos în evidență silueta de clepsidră, cu un imprimeu floral în nuanțe de verde și albastru în partea din față.

Rochia a funcționat ca un truc optic genial, deoarece imprimeul floral s-a contopit aproape insesizabil cu o țesătură neagră elegantă pe laterale, rezultatul fiind multe capete întoarse.

Capodopera ei vizuală simplă a fost accesorizată cu un colier pe măsură.

Ea a purtat, de asemenea, pantofi negri clasici peep-toe și un inel argintiu.

Mulți, inclusiv Jessica Alba, au lăudat-o pe Salma Hayek

 

 
Jessica Alba a comentat postarea ei și a spus că arată "uimitor".


De asemenea, numeroși fani i-au apreciat aspectul fizic și alegerea vestimentară.

"Va rămâne bine toată viața, băieți"
, a spus un fan.

"Îmi place rochia aceea pe tine", este un alt comentariu.

 

Actrița în vârstă de 57 de ani a distribuit și o poză cu Miley Cyrus, imaginea noului parfum Flora Gorgeous Orchid

 


"Ești atât de frumoasă și reală", a spus un fan, în timp ce altul a scris: "Îmi place rochia ta și pentru Miley nu este nevoie de cuvinte".

De-a lungul timpului, Salma a creat un repertoriu de eleganță atemporală și sofisticare clasică pe covorul roșu, dar nu mereu a fost astfel.

Actrița care a jucat-o pe Frida și-a amintit că a purtat un costum de bărbat la prima ei experiență pe covorul roșu, la premiera din 1996 a filmului The Birdcage.

"Nu aveam nicio relație.

Singura legătură pe care am avut-o a fost cu cineva pe care îl cunoșteam la Hugo Boss, așa că am purtat un costum de bărbat pentru că nimeni altcineva nu mi-a dat nimic de îmbrăcat", a declarat ea pentru W Magazine în august 2023.

"Pentru modă, corpul meu este o provocare", a spus Salma Hayek

 

La început, ea "nu a avut acces la mulți designeri". "Nu au vrut să mă îmbrace, așa că a trebuit să fiu creativă sau să găsesc ceva în ultimul moment", a spus ea în timpul unui interviu pentru Vogue în aprilie.

Regina șic a covorului roșu a spus că de-a lungul anilor a învățat să se coafeze.

"Nu sunt un model tipic. Când nu arăți ca un model, trebuie să înveți cum să te îmbraci: ce funcționează și ce nu", a spus ea pentru The Standard în 2016.

"Pentru modă, corpul meu este o provocare", a spus ea despre faptul că a fost nevoită să învețe cum să se îmbrace de-a lungul anilor.

Actrița a spus că a avut ajutor de la designeri de modă care au lucrat cu ea pe parcurs.

"În diferite puncte, toți m-au învățat trucuri: ce să accentuez, de ce să stau departe și ce face un centimetru în sus sau un centimetru în jos", a continuat ea.

"Este o altfel de știință. Sunt un fel de ingineri, mai ales când au un corp provocator ca al meu. Pentru modă, corpul meu este o provocare."

 

Sursă: boredpanda
Foto: instagram/ hepta

23 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod