Mercur Retrograd din august 2024. Iată cum îți poate afecta zodia

Iată cum sunt zodiile afectate de Mercur Retrograd în luna august!
Luna aceasta, cel de-al doilea Mercur retrograd din 2024 va începe pe 5 august. Începe în Fecioară, dar Mercur se va muta rapid în Leu pe 14 august, unde va rămâne până când retrogradul se încheie mai târziu în cursul lunii, pe 28 august.

Mercur retrograd în Fecioară


În timp ce Mercur este retrograd în Fecioară, așteaptă-te să te concentrezi pe reevaluarea a ceea ce s-a făcut. Detaliile trecute cu vederea vor ieși la iveală și oricine o ia pe scurtătură s-ar putea confrunta cu obstacole. De asemenea, planurile pot necesita o privire mai atentă, dezvăluind zonele care necesită o analiză mai atentă.

Mercur retrograd în Leu


Când Mercur Retrograd se mută în Leu, va trezi amintiri din trecut, va aduce înapoi foști și prieteni înstrăinați și va evoca emoții care pot descoperi vise de mult uitate.
Ar putea apărea probleme legate de stima de sine, mai ales dacă sunt legate de inteligență. Cei văzuți ca fiind frumoși în mod normal ar putea simți un sentiment de gol, deoarece eul lor interior este adesea trecut cu vederea în favoarea aspectului lor.

Ce este Mercur retrograd?


Mercur retrograd este o mișcare care este percepută de patru ori pe an și s-a descoperit că este o iluzie optică în care pare că planeta este mai aproape de soare și dă impresia că își tranzitează orbita în sens invers.

Din cauza acestei situații, a apărut convingerea că trebuie să fii precaut cu privire la comportament, deoarece acesta poate influența chiar starea de spirit.


Anul acesta, Mercur retrograd se deplasează între zodiile Fecioarei și Leului începând cu 5 august 2024.

Cum afectează Mercur Retrograd zodiile?


Efectele lui Mercur Retrograd sunt percepute de toate zodiile, dar unele dintre ele sunt mai afectate decât altele de acest eveniment.

Fecioara
ar trebui să fie atentă. Ea va simți că trebuie să vadă unde în viața ei are nevoie de mai multă structură și ar putea profita de această etapă pentru a-și face planuri care să îi permită să pună lucrurile în ordine.

După începerea acestor mișcări pe 5 august, de pe 14 august până pe 28 are loc oficial schimbarea Fecioarei către Leu, unde accentul ar trebui să fie pe interiorizarea repercusiunilor factorilor externi asupra muncii, sănătății și rutinelor.

Când Mercur retrogradează în Leu, ne simțim ca și cum toți ochii sunt ațintiți asupra noastră.
Mintea noastră este fixată pe ego, sentimentul de sine și modul în care interpretăm cine suntem pe baza informațiilor pe care le primim.

Pe lângă Leu, influențat în constelația sa, cu Mercur retrograd în august, semnele care vor resimți mai mult efectele sunt Taur și Rac, cărora le-ar putea lipsi claritatea mentală.

Un alt semn care va resimți puternic efectele lui Mercur retrograd este Vărsătorul, care fiind opusul Leului, ar putea simți consecințele și în partea mentală.

A patra apariție a lui Mercur retrograd în 2024 este așteptată în perioada 26 noiembrie – 15 decembrie, sub semnul Săgetător.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod