Horoscopul de weekend: Zile surprinzătoare pe plan sentimental pentru Berbec

Fecioară

Sâmbătă o să primești o invitație inedită de petrecere a timpului liber. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să o accepți, mai ales dacă te confrunți cu anumite probleme financiare! Cu puțină imaginație, poți să inventezi un mediu/un ambient la fel de distractiv, dar mult mai puțin costisitor!

Balanță

Te așteaptă un interviu sau o altă formă de evaluare în perioada următoare și din această cauză, ești extrem de emoționat/ă. Pentru a face o figură cât mai frumoasă, trebuie să te pregătești, iar aceste două zile pot reprezenta ocazia perfectă pentru așa ceva!

Scorpion

Dacă vrei să îți impresionezi rudele sau prietenii, poți să încerci să gătești un preparat special.

Sigur, asta va presupune un consum de timp și de resurse, dar rezultatul pe care îl vei obține va fi cu adevărat deosebit și va merita tot efortul depus!

Săgetător

Dă dovadă de mai multă spontaneitate și ascultă-ți instinctul! În ultima perioadă te-ai gândit prea mult la cum trebuie să acționezi și ai uitat pur și simplu să o faci. E momentul să faci o schimbare!

Capricorn

Chiar dacă este weekend, nu e exclus să fii contactat/ă de superiori în legătură cu o problemă de la locul de muncă.

Dă dovadă de receptivitate și de bunăvoință, încercând să o soluționezi. Sigur, rudele tale vor fi nemulțumite dar trebuie să le explici că astfel de situații sunt o excepție!

Vărsător

După o săptămână mai dificilă, vei putea în sfârșit să te odihnești corespunzător și să dedici timp pasiunilor tale. Indiferent că e vorba de practicarea sportului preferat sau de vizionarea unui serial, un lucru este cert: o să îți încarci bateriile pentru săptămâna ce va urma!

Pești

Nu mai aștepta ca alții să decidă pentru tine și încearcă să iei cumva taurul de coarne! Ai tot dreptul să adopți o atitudine ofensivă, mai ales dacă te raportezi la trecut.

Fii fără grijă, nu vor exista urmări nefericite pentru tine și te vei bucura de sprijin din partea altor persoane!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod