Horoscopul de weekend: Capricornul va lua decizii greșite

Fecioară

Situația ta financiară este din ce în ce mai bună pentru tine. După o perioadă în care obișnuiai să amâni anumite achiziții, pare că în sfârșit poți să îndeplinești câteva dorințe importante. Totuși, e esențial să fii altruist/ă și să nu uiți că și cei din jurul tău au anumite necesități.

Balanță

Vei petrece acest weekend în compania rudelor și vei avea ocazia de a afla anumite aspecte intime din viața acestora. Încearcă să păstrezi secretul și să nu faci publice anumite chestiuni.

E cazul să dai dovadă de mai multă discreție decât de obicei.

Scorpion

Prima zi a acestui sfârșit de săptămână va fi extrem de aglomerată pentru tine. Practic, vei fi contactat/ă de multe persoane pentru a rezolva anumite probleme pe care le percepi ca fiind cumva banale. Propune-ți ca măcar duminică să te ocupi de ceea ce îți face plăcere, pentru ca să poți începe în forță săptămâna viitoare!

Săgetător

Se anunță un eveniment important în acest weekend și, cel mai probabil, vei fi invitat/ă.

Încearcă să oferi tot ce ai mai bun, dar în același timp, să nu renunți la naturalețe. Dacă vei face asta, riști să cazi în penibil!

Capricorn

O discuție contradictorie purtată de dimineață te poate determina să iei anumite decizii greșite. Încearcă să îți păstrezi verticalitatea și calmul! Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să te lași purtat/ă de val!

Vărsător

Chiar dacă nu îți propui să impresionezi pe nimeni, în acest weekend ai mari șanse să stârnești admirația celor din jurul tău.

Ești extrem de implicat/ă atât în viața personală, cât și în cea profesională, iar dacă o persoană îți va cere recenzii, ai destui prieteni dornici să te recomande!

Pești

Trebuie să profiți de aceste două zile ca să îți pui ordine în gânduri. Din fericire, dispui de timpul necesar, iar persoanele care depind de tine înțeleg că traversezi un moment mai dificil și te vor păsui când va fi cazul.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
4 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod