Horoscop 4 octombrie. Atenție mare pentru Pești

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Vei începe astăzi un proiect important, care te va ține ocupat/ă o bună perioadă de timp. Din fericire, rudele tale vor fi surprinzător de înțelegătoare cu tine și nu te vor certa dacă în anumite cazuri, vei rata anumite întâlniri în familie. Totuși, ai grijă să nu faci o regulă din asta!

Taur

Trebuie să îți condimentezi puțin viață sexuală, altfel o să simți o răceală și mai mare față de partener. Nu mai aștepta ca doar acesta să aibă inițiativa, trebuie și tu să îi arăți că îl dorești! În caz contrar, vor apărea frustrări și certuri serioase!

Gemeni

Deși vei începe această zi cu stângul, o să reușești să te redresezi în jurul prânzului.
Important este să rămâi conectat/ă la tot ce se întâmplă în jurul tău și să nu îți pierzi optimismul!

Rac

Traversezi o perioadă destul de dificilă și e posibil chiar să primești reproșuri majore din partea șefilor. Oricât de greu îți este să recunoști acest lucru, adevărul e că în ultima perioadă ai tras mâța de coadă și ai fugit de responsabilități. Drept urmare, o să fii trezit/ă rapid la realitate de către superiori!

Leu

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu merg deloc bine pentru ține. Eșți plin/a de ura și resentimente și te lași influențat/a de ceilalți tot timpul! Ar trebui să fii mult mai precaut/a la vorbele pe care le rosteșți pentru că poți produce un rău imens unor persoane dragi!

Fecioară

Evită excesele alimentare și preocupă-te să adopți un stil de viață mai sănătos! Chiar dacă nimeni nu ți-a spus asta, știi și tu că te-ai îngrășat și că ți-ai ieșit complet din formă! Acționează acum cât încă nu e prea târziu!

Balanță

Ai încercat deja aproape toate remediile posibile și nu reușești să scapi de dureri? Ar trebui să îți arunci privirea și asupra medicinei alternative fiindcă îți poate fi de ajutor! Nu te teme să experimentezi lucruri noi!

Scorpion

Nu te-ai plictisit să faci zilnic aceleași lucruri? Ar trebui să ieși puțin din zona de confort și să schimbi ceva! De exemplu, poți încerca o altă variantă de deplasare la/de la serviciu! Și dacă vrei să faci și puțină mișcare, mergi pe jos măcar câteva stații!

Săgetător

La locul de muncă s-au format deja anumite bisericuțe și pare că tu ai rămas cumva pe dinafară.
Nu te întrista! E mai bine să îți păstrezi intacte principiile decât să faci parte dintr-un grup ce promovează valori total diferite de ale tale! Uneori, e mai bine să fii singur/ă!

Capricorn

Astăzi o să primeșți o veste excelentă pentru viitorul tău financiar. Deși nu te așteptai la asta, e posibil să obții o sumă mare de bani, fără să depui un efort prea mare. Drept urmare, o să stârnești admirația celor din jur!

Vărsător

Nu reușești să te impui în fața altor persoane și, din această cauză, acumulezi multe frustrări. Oricât de mult ai încercat să te schimbi, nu reușești deloc să fii mai dur/ă și să conduci un grup format din mai mult de 2-3 persoane.
Trebuie să accepți situația ca atare și, pur și simplu, să te axezi pe altceva!

Pești

De dimineață o să te trezești cu o falcă în cer și cu una-n pământ, iar mulți dintre cei care te cunosc, te vor evita. E mai bine să facă asta, pentru că nici tu nu îți doreșți să spui vorbe grele pe care să le regreți mai târziu! Poartă-te cu mănuși cu cei care îți cunosc secretele, fiindcă se pot răzbună foarte ușor!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
3 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod