Horoscop 9 iulie: Roata se întoarce uimitor de repede în cazul Racului

Fecioară

Ești preocupat/ă doar de propriul tău interes și e firesc să existe nemulțumiri în rândul colegilor sau al rudelor tale! Chiar nu e normal să procedezi așa, revino-ți! Cât de curând o să ai parte de un duș rece care te va trezi la realitate!

Balanță

Vei avea astăzi ocazia de a interacționa cu o persoană foarte bine pregătită. Dacă vrei să aprofundezi domeniul în care activezi, acum vei avea o șansă unică! De aceea, lasă pe planul secund orice altceva care te-ar putea perturba!

Scorpion

O să primești astăzi o veste excelentă pentru viitorul familiei tale.

Poate fi vorba de o moștenire sau chiar de mutarea la un loc de muncă mult mai bine plătit. În tot cazul, finanțele tale vor crește exponențial și vei reuși acum să îți permiți mult mai multe lucruri!

Săgetător

Nu-i uita pe cei care te-au ajutat! Chiar dacă ești o fire destul de orgolios/orgolioasă, ai putea să dai din când în când un telefon pentru a mai afla noutăți despre respectivele persoane. Sigur și acestea sunt curioase să mai știe despre tine!

Capricorn

Trebuie să ai mai multă grijă la alimentație! Deși nu ești obișnuit/ă să faci asta, încearcă și să fii puțin mai activ/ă! Sportul te va ajuta să te simți mai bine în pielea ta!

Vărsător

O să faci astăzi o deplasare lungă în afara orașului, și trebuie să fii foarte atent/ă să nu te accidentezi! Din fericire, programul tău nu va fi aglomerat pe seară, așa că vei avea ocazia de a te relaxa cu adevărat! Cine știe, poate chiar vei putea bea un pahar de vin în timp ce admiri un peisaj de poveste!

Pești

În timpul deplasării spre locul de muncă de astăzi, o să asiști la o ceartă sau la un eveniment tensionat.

Nu trebuie să rămâi impasibil/ă dacă ești convins/ă că cineva are parte de o nedreptate! E suficient să îți spui punctul de vedere și poate că alte persoane vor interveni în sprijinul tău!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod