Horoscop 9 august: Greșelile trecutului ies la iveală

Fecioară

Astăzi o să descoperi că ai făcut anumite greșeli în trecut, ori că ai luat decizii mai puțin inspirate. Din nefericire, nu înveți deloc din această experiență și există riscul să ajungi din nou în această situație. Fii puțin mai atent/ă și aplicat/ă!

Balanță

Dacă simți că nu poți duce la bun sfârșit anumite sarcini, ori că sunt anumiți colegi mai pricepuți decât tine, trebuie să discuți cu superiorii tăi! Cu siguranță că aceștia vor aprecia onestitatea ta și faptul că pui interesul companiei deasupra tuturor!

Scorpion

Din experiența acumulată până acum, știi când e cazul să insiști asupra anumitor aspecte, și când este mai bine să te retragi.

Așadar, trebuie doar să îți urmezi instinctele și nu vor exista probleme majore. Ține-o tot așa!

Săgetător

De dimineață te vei confrunta cu o afecțiune medicală destul de serioasă. Poate fi vorba de o durere de stomac/de cap sau chiar de o problemă musculară. Indiferent de simptomele care vor apărea, trebuie să tragi puțin de tine și să mergi înainte, mai ales dacă sunt mulți cei care depind de anumite decizii pe care le iei!

Capricorn

Lăsând la o parte problemele cu care te confrunți în familie, trebuie să te concentrezi în perioada imediat următoare pe aspectele de la job.

Din fericire, reușești destul de bine să disociezi cele două planuri ale vieții tale, astfel că nu există probleme majore. Ține-o tot așa!

Vărsător

Ca să mai scapi de stresul acumulat la serviciu, ai putea de exemplu să ieși la piscină/cinema sau la teatru cu cei dragi! Orice ieșire din rutină vă va face bine și veți reuși să sudați și mai mult relația!

Pești

Nu te înțelegi deloc bine cu anumite persoane la locul de muncă. Încearcă pur și simplu să le ignori și să nu urmărești să le faci rău, chiar dacă simți că ești constant atacat/ă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod