Horoscop 7 august: Taurul traversează o perioadă dificilă. Sfatul astrelor este să se lase purtat de val

Fecioară

Dacă un superior te va lua la rost astăzi, trebuie să pleci puțin privirea în pământ și să îți recunoști eroarea. Chiar nu e nimic rușinos în asta! Lasă mândria deoparte și recunoaște-ți limitele!

Balanță

Dacă ești părinte, trebuie să fii mult mai implicat/ă decât ai fost până acum! Nu e normal ca toată responsabilitatea să pice pe umerii partenerului tău, iar tu să te comporți la fel ca în liceu! E cazul să dovedești că te-ai maturizat!

Scorpion

O problemă de la locul de muncă te va afecta foarte mult astăzi.

Încearcă să îți distribui energia într-un mod cât mai echilibrat. Chiar nu e necesar să impresionezi pe nimeni, trebuie doar să îți faci treaba pentru care ești plătit/ă!

Săgetător

O afecțiune medicală te va împiedica să faci anumite activități. Totuși, nu trebuie să te întristezi pentru că după ce va trece o anumită perioadă, o să îți poți relua programul obișnuit! Cuvântul de ordine al acestei zile este: răbdarea!

Capricorn

Dacă intenționezi să slăbești, trebuie să fii conștient/ă de la început că nu se întâmplă nimic peste noapte.

Din contră, e nevoie de perseverență și de implicare adevărată. Nu renunța doar la dulciuri ori la băuturi carbogazoase, pentru un efect optim e necesar să faci și mai multă mișcare!

Vărsător

Dacă ești nemulțumit/ă de comportamentul unui prieten/coleg, spune-i direct ceea ce simți, fără menajamente! Iar dacă simți că alte persoane culeg laurii de pe urma muncii tale, ai tot dreptul să te pui singur/ă în valoare! Fii fără grijă, asta nu înseamnă deloc că te lauzi!

Pești

Vei primi astăzi o invitație inedită de petrecere a timpului liber.

Chiar dacă vei cheltui o anumită sumă de bani, vei avea parte de experiențe cu adevărat memorabile și la întoarcere vei avea ce povesti prietenilor!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod