Prinţul George a împlinit 11 ani. Fotografia realizată de Kate Middleton pentru a marca ocazia

Prințul George împlinește 11 ani și apare într-o fotografie nou-nouță realizată de mama sa, Kate Middleton.

Familia Regală Britanică a lansat un nou portret al Prințului George, cu ocazia zilei sale de naștere. George, care este al treilea în ordinea succesiunii la tron, a împlinit 11 ani pe 22 iulie.

Fotografia a fost realizată de mama sa, Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani și este o imagine alb-negru care îl portretizează perfect pe viitorul rege care crește văzând cu ochii.

Kate Middleton și Prințul William au împărtășit un nou portret pentru a marca o nouă etapă în viața fiului lor cel mare, pe 22 iulie

 

Noua imagine, făcută la Windsor la începutul acestei luni de Prințesa Kate continuă o tradiție regală.

Prințul și Prințesa de Wales, ambii în vârstă de 42 de ani, au emis portrete ale lui George în fiecare an de ziua lui de când era copil, iar practica s-a extins și la cei doi frați mai mici ai săi, prințesa Charlotte în vârstă de 9 ani și prințul în vârstă de 6 ani, Louis.

Noul portret alb-negru îl arată pe George arătând serios într-un blazer închis la culoare și cămașă albă, iar comunicatul părinților săi vine cu mesajul: "Îi dorim astăzi prințului George o mulțime de 11 ani!"

Ultimul an al prințului preadolescent a inclus un campionat important de fotbal și un selfie cu Taylor Swift!


Prințul George își va sărbători probabil ziua de naștere departe de ochii publicului împreună cu familia sa, dar el a apărut recent la câteva evenimente.

Pe lângă faptul că s-a alăturat familiei regale la Trooping the Color, sărbătoarea anuală a zilei de naștere a monarhului britanic, pe 15 iunie, prințul preadolescent a participat la un concert Taylor Swift alături de tatăl și sora lui (unde și-au făcut un selfie cu starul pop) pe 21 iunie și s-a alăturat Prințului William la meciul de fotbal din Campionatul European UEFA dintre Anglia și Spania pe 14 iulie.

Deși prințul George va deveni monarh într-o zi, părinții săi vor să-i facă tranziția către îndatoririle regale cât mai ușor posibil.

În ciuda cancerului, Prințesa Kate își urmează pasiunea pentru fotografie


Kate Middleton a revenit grațios la viața publică în mijlocul luptei sale împotriva cancerului și a participat deja la două evenimente publice importante.

Primul, alăturându-se familiei regale pentru a sărbători ziua oficială de naștere a regelui și al doilea, prin apariția la campionatele de tenis de la Wimbledon.

Se pare că Prințesa de Wales încearcă pe cât posibil să ducă o viață cât mai normală, în ciuda diagnosticului crunt. Kate își urmează pasiunea pentru fotografie și continuă tradiția de a marca evenimentele importante din viața familiei sale prin imagini surprinse chiar de ea.

 

Sursă: people
Foto: instagram

22 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod