Horoscop 3 octombrie. Săgetătorul va avea numai de pierdut dacă nu ia măsuri urgente

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Această zi va fi extrem de dificilă pentru tine, mai ales dacă îți propui să impresionezi pe cineva. Atunci când renunți la naturalețe, devii de nerecunoscut și îți ies mult mai ușor în evidență defectele. Revino rapid la formă ta obișnuită!

Taur

Prima jumătate a acestei zile va fi extrem de reușită pentru tine. De aceea, e de preferat să îți planifici pentru atunci activitățile importante, urmând ca seara să te relaxezi. Fii fără grijă, o să ai timp și de așa ceva! Poate fi vorba de o ieșire la alergat sau la înot sau de ce nu, de o simplă plimbare în parc!

Gemeni

Dispui de suficienți bani pentru a-ți satisface dorințe la care altădată doar visai. Cu toate acestea, nu te simți deloc împlinit/ă.
Preocupă-te de celelalte aspecte ale vieții tale, pentru că e clar că banii nu îți aduc fericirea!

Rac

O persoană dragă din copilărie te va contacta astăzi cu o rugăminte mai sensibilă. Dacă nu știi cum să reacționezi în fața acestei situații, ar trebui să îți asculți inima și să îți urmezi instinctele! De cele mai multe ori, ai avut rezultate pozitive făcând acest lucru!

Leu

La locul de muncă te vei confrunta cu o situație tensionată, cauzată probabil de unul dintre colegii tăi. Deși ai putea să te răzbuni pe respectiva persoană, alegi să rămâi diplomat/ă și să nu arăți cu degetul! Datorită acestui gest nobil, vei câștigă simpatia întregului colectiv!

Fecioară

Starea ta de sănătate nu este deloc una bună.
Mai ales de dimineață te vei confrunta cu serioase dureri de cap și este chiar posibil să verși. Nu te comporta că și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, trebuie să mergi la medic și să dai dovadă de maturitate!

Balanță

Te confrunți cu reproșuri nefondate din partea jumătății tale și tocmai din această cauză, relația voastră a început să se răcească. Trebuie să dialogați mai mult și să creșteți la capitolul încredere. E păcat ca tot ce ați clădit până acum să se ducă pe apa sâmbetei!

Scorpion

Vei descoperi astăzi că ești capabil/ă să faci mult mai multe lucruri decât credeai! De exemplu, vei constata că te pricepi să repari ori chiar să reamenajezi interiorul locuinței tale, fără să ceri sprijin extern! Și pe lângă faptul că vei scuti o suma importantă de bani, o să îți crească și încrederea în propria persoană!

Săgetător

Dacă ești părinte, trebuie să dai dovadă de mai multă implicare față de copilul tău! Chiar nu e normal că o persoană din exterior să intervină și să îți atragă atenția cu privire la acest aspect! E cazul să renunți la orgoliu și la ideile tale preconcepute fiindcă ai doar de pierdut din cauza lor!

Capricorn

Ești extrem de stresat/ă fiindcă te implici în tot soiul de proiecte neimportante.
Trebuie să ai mai multă grijă de tine, chiar nu e normal să îți neglijezi sănătatea în interesul altora!

Vărsător

De dimineață vei asista la o situație tensionată care poate degenera foarte rapid. Deși ești tentat/ă să intervii, e mai bine să te abții fiindcă intervenția ta va fi percepută drept un atac direct la persoană! Urmează exemplul celorlalți de lângă tine!

Peșți

Dacă te-ai plictisit să faci aceleași lucruri zi de zi, gândește-te ce simte partenerul tău! E clar că e nevoie să te reinventezi și să reaprinzi scânteia iubirii! Așadar, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ieși din tipar și să fii puțin mai nonconformist/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
2 Octombrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod