Horoscop 29 iulie: Capricornul trebuie să ia decizii dure

Fecioară

Trebuie să îți urmezi pasiunile, chiar dacă asta înseamnă o cheltuială suplimentară! Viața este mult prea scurtă ca să te ocupi exclusiv de job! Meriți momente de respiro și cel mai bun mod de a te relaxa este să te dedici unei anumite activități/unui sport!

Balanță

Cel mai bine este să nu te bagi în problemele care nu te privesc în mod direct! Dacă ai nevoie de mai mult timp ca să iei anumite decizii, fă public acest aspect! Doar așa, cei care au așteptări de la tine vor înțelege problemele cu care te confrunți și o vor lăsa puțin mai moale!

Scorpion

Această zi va fi extrem de dificilă pentru tine, mai ales dacă ai de făcut mai multe deplasări! Organizează-ți bine drumul, astfel încât să petreci cât mai puțin timp la volan! Cu puțin noroc, s-ar putea chiar să ai ocazia de a vizita anumite obiective, așa că poți să îți anunți partenerul să fie pregătit!

Săgetător

Atmosfera de la locul de muncă a devenit foarte apăsătoare și încărcată, iar uneori ai impresia că cineva este cu ochii pe tine și abia așteaptă să faci o eroare.

Salariul nu trebuie să fie singurul criteriu la alegerea job-ului, de aceea, în cazul în care nu te mai simți confortabil, poți oricând să îți cauți altceva!

Capricorn

Astăzi vei întâmpina probleme atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Sigur, până acum ai crezut că cele două aspecte ale vieții tale sunt separate, dar din păcate, par fi mai legate decât ai crezut! Nu te teme să iei anumite decizii dure, dar necesare!

Vărsător

Ești mult prea delăsător/delăsătoare și de aceea șefii nu au încredere să îți acorde sarcini speciale! Sunt șanse mari să nu avansezi prea curând, mai ales dacă nu ești dispus/ă să faci anumite schimbări! Din păcate, te așteaptă o perioadă destul de dificilă!

Pești

Dacă ești părinte, trebuie să fii puțin mai implicat/ă în educația copilului tău! Permanent acesta are nevoie de o ocupație și este curios să afle cât mai multe lucruri! Ridică-te la înălțimea așteptărilor sale!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod