Kate Middleton, uimitoare la Wimbledon, deși este în toiul tratamentului pentru cancer. FOTO

Kate Middleton și-a făcut apariția la campionatele de tenis de la Wimbledon într-o rochie superbă, părând că se află într-o formă mult mai bună decât la ultima sa apariție publică, cea de la ziua regelui.

Pentru Prințesa de Wales, acesta este cel de-al doilea eveniment la care participă de la anunțul legat de boala sa. Kate a revenit la îndatoririle publice în iunie, la "Trooping the Colour", parada militară anuală care marchează oficial ziua de naştere a regelui, când a și declarat că speră să participe şi la alte evenimente pe parcursul verii.

Citește și: Veste-șoc: Kate, Prințesa de Wales, a dezvăluit că are cancer și a început chimioterapia

În tot acest timp, Kate s-a confruntat cu diagnosticul și cu chimioterapia și încă urmează un tratament pentru cancer.



Prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, este o fană înfocată a tenisului şi patronează All England Lawn Tennis and Croquet Club Wimbledon, care găzduieşte campionatele anuale de tenis.

Poate te interesează și: Prințesa Kate, mai fragilă decât oricând. FOTO

La evenimentul din acest an, Kate Middleton a uimit într-o rochie mov elegantă, atrăgând admirație pentru echilibrul și farmecul ei.



Kate Middleton a fost primită cu urale la Wimbledon. Prințesa a fost aplaudată în picioare de toți spectatorii, în timp ce mergea spre tribune.



Aceasta nu a fost însoțită de prințul William, ci de sora ei, Pippa, și de prințesa Charlotte, fiica ei în vârstă de 9 ani.




Foto: hepta

15 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod