Horoscop 28 iunie: Balanța pornește pe un drum nou

Fecioară

Dacă ești singur/ă și îți dorești să începi o relație de iubire, chiar nu trebuie să pari disperat/ă! Din contră, încearcă să arăți că nu ești neapărat interesat/ă de acest aspect și o să vezi că vei avea mai mulți pretendenți!

Balanță

Cineva îți va propune să lucrezi într-un nou domeniu, pe care îl consideri dificil. Totuși, o să te descurci foarte bine și de această dată și vei reuși să stârnești admirația șefilor. Ține-o tot așa!

Scorpion

Dacă manevrezi documente sensibile la locul de muncă, trebuie să fii deosebit de atent/ă cu scurgerile de informații! Respectă procedurile stabilite și bunele-practici ce decurg din experiența colegilor! Chiar nu e cazul să faci o revoluție ori să îți asumi inutil riscuri!

Săgetător

Te vei confrunta astăzi cu o durere insuportabilă, care te va determina să mergi la medic de urgență. Din fericire, vei nimeri pe mâinile unei persoane pricepute care este pasionată de ceea ce face! Totuși, nu e în regulă să aștepți până în ultimul moment ci din contră, să încerci pe cât posibil să previi!

Capricorn

Dacă nu ți-ai planificat nimic pentru acest weekend, încă poți să o faci! Sondează bine piața și nu alege acele oferte care par prea bune pentru a fi adevărate! De cele mai multe ori, în cazul lor există informații ascunse deliberat!

Vărsător

Vei începe astăzi un proiect nou, în care crezi cu tărie. Dacă e vorba de un lucru legat de job, s-ar putea să beneficiezi de sprijin din partea colegilor.

Ai grijă să nu uiți acest aspect atunci când vor începe să apară rezultatele dorite!

Pești

Vei găsi astăzi rezolvarea la o problemă mai veche. Din fericire, vei constata că întârzierea în identificarea ei, nu a produs consecințe! Drept urmare, ai doar motive de bucurie și nici măcar unul pentru a fi posomorât/ă!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
27 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod