Scapă de balonare în timpul vacanței – află cum!

Aștepți cu nerăbdare zilele libere și vacanța la care ai visat tot anul, însă îți faci griji legate de posibile probleme digestive, în special de senzația de balonare?
Poți ține sub control simptomele asociate disconfortului digestiv într-un mod complet natural, cu ajutorul suplimentului potrivit: CARBONOX Activ Complex Detox®! Având un conținut optim de 500 mg de cărbune vegetal activ, acest supliment alimentar susține buna digestie și reduce flatulența și balonarea după consumul de alimente.
 

Despre cărbunele vegetal activ

 
Cărbunele activ este folosit de mii de ani, inclusiv în scopuri medicinale. Se estimează că în antichitate, egiptenii foloseau cărbunele pentru purificare și detoxifiere (inclusiv îmbălsămare), iar indienii îl utilizau pentru purificarea apei potabile. Se consideră că arabii sunt primii care au utilizat cărbunele activ în scopuri medicinale încă din evul mediu, pentru a trata afecțiunile intestinale și chiar intoxicațiile.
Iar începând cu secolul 19, cărbunele activ a început să devină popular și în Europa, în special în domeniul farmaceutic și industrial.
 
În prezent, cărbunele activ este folosit de câteva decenii ca ingredient în produsele de medicină alternativă, inclusiv suplimentele alimentare, în vederea stimulării detoxifierii și a ameliorării balonării, flatulenței și a altor simptome asociate disconfortului gastrointestinal. De asemenea, este un ingredient popular și în domeniul cosmeticelor și al produselor de îngrijire personală, fiind utilizat pentru compoziția pastei de dinți sau a produselor de îngrijire a tenului.
 
Cărbunele vegetal activ, ingredientul cheie al suplimentului CARBONOX Activ Complex Detox®, este un tip de cărbune medicinal obținut din coji de nucă de cocos.
Ca urmare a unui proces de uscare și carbonizare (încălzire la aprox. 600-900°C), cojile se transformă în cărbune organic datorită procesului de descompunere termică. Apoi, cărbunele este activat cu abur la temperaturi ridicate, ducând la producerea a milioane de pori per gram, cu o capacitate ridicată de absorbție a toxinelor (de 6-10 ori mai mare decât cărbunele clasic).
 
În plus, cărbunele vegetal activ obținut din coji de nucă de cocos (cultivate organic) este un produs secundar ecologic, fiind obținut dintr-o materie organică reziduală abundentă și sustenabilă. Această formă de cărbune activ este considerată a fi foarte pură, întrucât cojile de nucă de cocos nu prezintă în general impurități. Nu în ultimul rând, au o densitate mare de carbon, ceea ce duce la obținerea unui cărbune activ cu o structură poroasă foarte fină și o suprafață mare.
 

Ce este CARBONOX Activ Complex Detox®

CARBONOX Activ Complex Detox®
 produs de COSMO PHARM® este un supliment alimentar 100% natural, organic și pur, considerat un puternic remediu gastric pentru diverse simptome asociate disconfortului gastrointestinal, în special pentru balonare și flatulență.
Cu un conținut bogat de 500 mg de cărbune vegetal activ obținut din coji de nucă de cocos, prezintă numeroase spații suplimentare care captează moleculele de gaz din intestin și stimulează descompunerea și eliminarea ulterioară.
 
Pe lângă cărbunele vegetal activ, CARBONOX Activ Complex Detox® conține încă 5 ingrediente recomandate pentru susținerea digestiei și a detoxifierii: extract din semințe de Fenicul (proprietăți antiseptice și antispasmodice, reduce balonarea și crampele stomacale), extract din rizomi de Ghimbir (susține funcția tractului gastrointestinal, reduce balonarea și crampele stomacale), extract din frunze de Anghinare (proprietăți hepatoprotectoare, coleretice, colagogice, diuretice și depurative), extract din părți aeriene de Păpădie (proprietăți antiinflamatoare și hepatoprotectoare, ameliorează problemele digestive) și extract din părți aeriene cu flori de Sunătoare (proprietăți antiinflamatoare, antibacteriene, antivirale și antifungice, susține digestia).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod