Horoscop 26 iunie: Vești triste pentru Scorpioni

Fecioară

Dacă ai de gând să practici un sport la o intensitate ridicată, nu uita să te încălzești corespunzător! În plus, atunci când organismul tău este supus unui efort susținut, trebuie să te asiguri că mușchii îți sunt solicitați corespunzător, fără a fi supuși unei presiuni inutile! Dacă simți nevoia aceasta, poți cere sfatul unui kinetoterapeut!

Balanță

Nu te teme să îți susții punctul de vedere, indiferent de persoana care va sta în fața ta! E cazul să dovedești tuturor că te-ai maturizat și că ești mai mult decât capabil/ă să convingi prin argumente!

Scorpion

De dimineață o să primești un telefon care te va scoate din zona de confort.

Din păcate, se anunță o veste tristă, legată de starea de sănătate a unei rude sau a unui prieten. Oferă consolare familiei și, dacă ți se cere, și suport material!

Săgetător

Ca să ieși puțin din stresul de zi cu zi, poți să practici din nou sportul tău preferat. Chiar dacă asta va aduce cu sine o cheltuială, beneficiile pe care le vei obține vor fi imense. Așadar, trebuie să dai dovadă de perseverență!

Capricorn

Nu o duci deloc bine din punct de vedere mental. Indiferent cât de mult te încăpățânezi, adevărul e că ai nevoie de ajutor de specialitate, și asta cât mai repede.

Nu trebuie să apelezi la cel mai bun doctor în domeniu, ci mai degrabă să acționezi cu celeritate fiindcă orice întârziere va aduce cu sine o problemă mai mare!

Vărsător

Ești supus/ă unui tir constant de întrebări indiscrete la locul de muncă și simți că nu îți mai găsești locul? Poate că ar trebui să faci o schimbare majoră, chiar dacă asta va însemna un salariu mai mic, cel puțin pentru o perioadă. Banii nu trebuie să mai reprezinte unicul deziderat pentru tine, ci mai degrabă să îți cauți împlinirea pe alte planuri!

Pești

O să te trezești nervos/nervoasă pe toată lumea astăzi, fără să știi exact care este motivul.

De aceea, este mai bine să stai cât mai izolat/ă și să eviți la minimum interacțiunile! Din fericire, seara va fi așa cum îți dorești!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
25 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod