Horoscop 22 august: Viitor sumbru pentru Scorpioni

Fecioară

Starea ta de sănătate nu este deloc satisfăcătoare și din această cauză, s-ar putea chiar să ratezi anumite ocazii rare. Totuși, decât să faci doar act de prezență și să nu simți nimic de fapt, mai bine nu te duci deloc! Astfel, o altă persoană se poate bucura în locul tău!

Balanță

Trebuie să fii puțin mai relaxat/ă, mai ales la locul de muncă! Oricât de greu ar părea totul, trebuie să știi că orice problemă își are rezolvarea! Așadar, nu ai niciun motiv real ca să te îngrijorezi!

Scorpion

Situația ta financiară lasă mult de dorit și din păcate, nici viitorul nu se anunță mai ușor pentru tine.

Drept urmare, trebuie să fii puțin mai precaut/ă și să înveți să economisești! Micile schimbări pot avea un efect major!

Săgetător

Dacă te simți tot mai izolat/ă la locul de muncă, înseamnă că ai făcut ceva diferit care i-a deranjat pe colegii tăi. Nu e nicio rușine să îți ceri scuze și să o iei de la capăt! Făcând asta, vei demonstra cât ești de fapt de matur/ă și lipsit/ă de orgolii!

Capricorn

Trebuie să dormi mai bine și să încerci să te odihnești cu adevărat! Sigur, acest lucru pare a fi imposibil de atins, mai ales dacă ești proaspăt părinte.

Totuși, fii fără grijă, această stare nu va dura la infinit!

Vărsător

Timpul pare că nu îți ajunge deloc, iar în ciuda acestui fapt, tu te implici în și mai multe proiecte. E necesar să faci o anumită selecție și să decizi care sunt cele de care trebuie să te ocupi cu adevărat!

Pești

O rudă sau un prieten apropiat are nevoie de un ajutor real. Din fericire, tu ești în măsură să i-l acorzi, fără să aștepți ceva în schimb. Nu-i de mirare că ai atât de mulți prieteni!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
21 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod