Horoscop 2 septembrie: Vărsătorul trebuie să dea dovadă de modestie

Fecioară

Dacă te-ai săturat să faci mereu aceleași lucruri, ar trebui să porți o discuție sinceră cu partenerul tău de viață și să stabiliți împreună ce este de făcut! Nu te grăbi să iei decizii doar de amorul artei, e mai bine să nu faci nimic decât să comiți o greșeală!

Balanță

În prima parte a zilei vei primi un telefon care te va mobiliza. Poate fi vorba de o invitație sau chiar de o rugăminte din partea unui cunoscut om de afaceri sau a unei persoane publice. Drept urmare, vei face tot ce ține de tine ca să o mulțumești!

Scorpion

În cursul acestei dimineți, o persoană mai în vârstă te va contacta cu o rugăminte extrem de sensibilă.

Deși îți este rușine să refuzi, trebuie să o faci fiindcă altfel, vei crea un precedent periculos! În situații excepționale, e nevoie de decizii excepționale!

Săgetător

Te simți tot mai izolat/ă la locul de muncă? Cel mai probabil că acest lucru ți se datorează exclusiv ție! În ultimul timp ai făcut anumite schimbări majore, iar ceilalți au reacționat pe măsură! Mergi până la capăt și asumă-ți consecințele fără părere de rău!

Capricorn

Jumătatea ta are nevoie de sprijin real din partea ta.

Iar dacă tu vei fi ca de obicei plecat/ă, s-ar putea să îl găsească în altă parte! Fii foarte atent/ă la persoanele cu care interacționează!

Vărsător

Chiar crezi că le știi pe toate? Nimic mai neadevărat, ești încă novice în domeniul în care activezi, așa că ar trebui să dai dovadă de mai multă modestie! Atunci când e cazul, nu ezita să ceri ajutor!

Pești

Astăzi, cineva îți va cere să iei o decizie tranșantă, dar din fericire, tu nu îi vei cădea în plasă. Trece totul prin filtrul gândirii tale și nu te lăsa influențat/ă de factori externi! Dispui de o mulțime de calități, trebuie doar să ai mai multă încredere în tine!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
30 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod