Horoscop 13 august: Carusel de emoții pentru Săgetător

Fecioară

În prima jumătate a acestei zile o să faci o achiziție importantă. Dacă e vorba de afectarea bugetului familiei, trebuie să te asiguri că ai acceptul jumătății tale! Altfel, inevitabil vor apărea discuții contradictorii!

Balanță

O discuție tensionată de astăzi o să te forțeze să iei anumite decizii în grabă. Chiar dacă va fi greu, trebuie să te adaptezi și să îți păstrezi calmul și luciditatea. În lipsa acestor virtuți, atingerea obiectivelor va fi mult îngreunată!

Scorpion

O rudă apropiată traversează o perioadă mai dificilă și are nevoie de susținere din partea ta.

Poate fi vorba de acordarea unui împrumut sau de o simplă consiliere. În tot cazul, e esențial să demonstrezi că îi ești alături cu adevărat!

Săgetător

Ziua aceasta va fi un carusel de emoții pentru tine. În primele ore ale zilei o să te simți cu adevărat apreciat/ă și respectat/ă de către partener, dar din păcate, situația se va schimba radical după masa de prânz. Nu e exclus ca pe seară să vă îndepărtați atât de mult încât să ajungeți la jigniri!

Capricorn

La locul de muncă nu te simți deloc în apele tale și pare că toți ochii sunt ațintiți asupra ta.

Nu te lăsa intimidat/ă de remarci nepotrivite și concentrează-te doar pe ce ai de făcut, fără să-ți expui vulnerabilitățile! Dacă vei arăta siguranță de sine, cel mai probabil că atacurile vor înceta!

Vărsător

Trebuie să faci mai multă mișcare și să ai grijă la alimentație, cel puțin pentru perioada imediat următoare! De asemenea, trebuie să te preocupe și echilibrul tău mental! Degeaba te simți bine fizic dacă ești mai mereu abătut/ă și îngândurat/ă!

Pești

Unul dintre prietenii tăi are nevoie de consiliere într-un domeniu pe care îl stăpânești foarte bine.

Cu toate acestea, nu trebuie să îi oferi sfaturi fără să îți fie cerute! E necesar să fii puțin mai răbdător/răbdătoare!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod