Povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky. Vedeta a dezvăluit recent că s-au logodit

Cine este iubitul vedetei și de când sunt împreună? Aceasta este o întrebare care stă pe buzele tuturor de când Lady Gaga s-a dat de gol că s-a logodit.

Se pare că Lady Gaga, în vârstă de 38 de ani, este logodită cu iubitul Michael Polansky, în vârstă de 46 de ani, după patru ani de relație.

Cum s-a dat de gol Lady Gaga?


Se pare că Lady Gaga este logodită de multă vreme cu iubitul ei, antreprenorul și investitorul în tehnologie Michael Polansky.

Starul pop în vârstă de 38 de ani este auzită referindu-se la omul de afaceri în vârstă de 46 de ani drept "logodnicul meu" într-un videoclip distribuit pe TikTok de prim-ministrul francez Gabriel Attal duminică, 28 iulie.

Cuplul se află în prezent la Paris, unde cântăreața crescută în New York a cântat la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

 

Când a început povestea de dragoste dintre Lady Gaga și Michael Polansky?


Cuplul a fost văzut în ipostaze romantice pentru prima oară în preajma Revelionului 2019 și mai târziu au făcut totul oficial pe Instagram la începutul lui 2020. Pandemia i-a determinat să petreacă mai mult timp împreună și să se îndrăgostească nebunește unul de celălalt.

De-a lungul anilor, Gaga și Polansky au participat împreună la Super Bowl, la BAFTA și la Critics Choice Awards.

Se pare că au decis să se despartă la începutul lui 2023, deoarece cântăreața și-a dorit să se căsătorească și să aibă copii, iar directorul de tehnologie nu era pregătit să facă acești pași.



Se pare că perechea au avut o separare amiabilă și au rămas prieteni.

Apoi, în august 2023, au fost văzuți din nou împreună pentru prima dată în decurs de mai bine de un an.

Artista a mai fost logodită anterior de două ori, logodne care au fost anulate.

Ea și-a încheiat logodna cu Christian Carino la începutul anului 2019 și, după ce s-a logodit cu actorul Taylor Kinney în 2015, s-au despărțit în 2016.

Cine este Michael Polansky, logodnicul lui Lady Gaga?


Polansky este absolvent al Universității Harvard din 2006 și conduce grupul Parker al fondatorului Napster, Sean Parker.

Este directorul executiv al Fundației Parker

Polansky a creat fundația în 2015 împreună cu Sean Parker, un co-fondator al unor mari firme de tehnologie precum Napster și Facebook.

Organizația filantropică sprijină științele vieții, sănătatea publică globală, angajamentele civice și artele, potrivit site-ului său. El este, de asemenea, în consiliul de administrație al Institutului Parker pentru Imunoterapie al Cancerului din San Francisco, care sponsorizează cercetările privind tratamentul cancerului.

Este absolvent de Harvard

Polansky a studiat matematica aplicată și informatica la Universitatea Harvard, potrivit Page Six. Citând profilul LinkedIn al lui Polansky, se pare că acesta a absolvit în 2006.

 

Sursă: people/ dailymail/ harpersbazaar
Foto: hepta/ instagram

29 Iulie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod