Horoscop 1 octombrie: Relația Leului s-ar putea sfârși...

Fecioară

Această zi va fi extrem de reușită pentru tine, mai ales dacă nu ieși din zona de confort. Ai acumulat multă experiență și știi când este cazul să calci mai tare pedala de accelerație! Folosește cunoștințele dobândite până acum, ca să obții rezultatele dorite!

Balanță

Un coleg este nemulțumit de comportamentul tău recent și nu are altceva mai bun de făcut decât să se plângă superiorilor tăi. Nu e o idee deloc rea să îi dai o lecție, pentru ca pe viitor să nu mai repete aceleași greșeli! Dacă e cazul, fii puțin mai autoritar/ă!

Scorpion

Trebuie să fii puțin mai atent/ă la starea ta psihică! Acest aspect este la fel de important ca sănătatea fizică, așa că nu îl neglija! Altfel, riști să ai o cădere nervoasă cât de curând!

Săgetător

Urmează sfaturile medicilor și evită excesele alimentare! Nu crezi că ai consumat cam multe grăsimi și băuturi acidulate? A sosit momentul să îți dai un restart și să încerci din nou să fii o versiune mai bună a ta!

Capricorn

Învață să îi asculți cu adevărat pe partenerii tăi de dialog și să nu cauți să impresionezi! Atât timp cât te vei purta uman, așa cum ești tu de obicei, vei avea parte de un tratament similar.

Știi ce se spune, cine seamănă vânt culege furtună!

Vărsător

O experiență nefericită din trecut va reveni în memoria ta astăzi. Ca de obicei, vei fi mai abătut/ă din această cauză și îți va fi destul de greu să îți revii. Învață să separi viața privată de cea profesională!

Pești

Te vei trezi astăzi cu capsa pusă și vei avea impresia că toată lumea vrea să îți facă rău, într-o formă sau alta. Încearcă să judeci la rece și să nu te lași mânat/ă de emoții de moment, altfel riști să faci anumite greșeli!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
30 Septembrie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod