Dragoste de basm pentru 5 cupluri zodiacale

Iată cuplurile care au toate șansele să trăiască o dragoste de basm!

 

Pești + Rac


Aceștia doi formează probabil cel mai drăguț și mai dulce cuplu de pe această listă.

Se înțeleg pe deplin, din momentul în care se întâlnesc până la bătrânețe.

Fără îndoială, comunicarea este cheia în orice relație, dar legătura dintre aceste două zodii este atât de puternică încât aproape întotdeauna își pot citi gândurile fără să spună un cuvânt.

Peștii sunt unul dintre puținele semne care înțeleg nevoia Racului de siguranță emoțională. În același timp, Racul știe ce se află în spatele naturii visătoare a Peștilor și are cel mai blând mod de a-i readuce la realitate.

Fecioară + Scorpion


Când sunt împreună, Fecioara și Scorpionul scot tot ce e mai bun unul din celălalt și se transformă reciproc în cea mai bună versiune a lor.

 

Deși se va produce o ciocnire minoră între emoție și logică, cei doi se completează reciproc la sfârșitul zilei și nu se vor lupta niciodată să găsească o cale de mijloc.

Scorpionul admiră modul în care Fecioara își conduce viața. Cu siguranță, este mândru că are pe cineva care este atât de orientat spre carieră și familie. Fecioara iubește pasiunea Scorpionului. Ea îi laudă atitudinea de totul sau nimic și modul de viață fără scuze.

Berbec + Leu


Acest duo dinamic este o poveste de dragoste scrisă în stele.

Berbecul și Leul au personalități contagioase alături de o pasiune și un chef de viață arzătoare.



Legătura profundă dintre cei doi le salvează relația de fiecare dată când se ceartă.

Leii sunt cea mai mare muză a Berbecului. Acești Lei influențează viața Berbecului în moduri în care nimeni altcineva nu a făcut-o. În cele din urmă, Berbecii devin mai buni datorită iubirii pe care o au pentru dragul lor Leu.

Capricorn + Rac


Doar Racul îl poate face pe Capricorn să se îndrăgostească atât de tare.

Deși contrariile sunt obligate să aibă partea lor echitabilă de certuri și tensiuni, cei doi fac parte din puținele cupluri zodiacale care pot rezista testului timpului.



Cei doi nu sunt genul care să se joace, așadar, atunci când se întâlnesc, sunt de obicei în asta pe termen lung.

Capricornul adoră personalitatea grijulie și empatică a Racului, iar Racul iubește modalitățile Capricornului de a-i insufla securitatea emoțională de care are nevoie.

Berbec + Balanță


Combinația perfectă de energie masculină și feminină, Berbecul și Balanța sunt un duo care lucrează din greu pentru a se înțelege.

Deși opuse și gata să se certe pentru corectitudine și forță, acest duo știe cum să susțină esența compromisului.

Balanța scoate la iveală ce este bine din Berbec, învățându-l să aibă mai multă grijă de ceilalți decât de el însuși, în timp ce Berbecul aprinde focul în ochii Balanței, arătându-i toate modurile de a trăi cu mai puțină frică.

 

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod