Povestea de dragoste dintre Enrique Iglesias și Anna Kournikova: Cei doi nu au confirmat niciodată că s-ar fi căsătorit

Enrique Iglesias și Anna Kournikova nu participă la evenimente publice, nu acordă aproape niciun interviu și nu publică fotografii de familie pe rețelele de socializare.

Acesta este motivul pentru care sunt considerați a fi unul dintre cele mai discrete cupluri celebre. De 21 de ani, trăiesc fericiți împreună, crescând 3 copii, și sunt un cuplu exemplar pentru alte vedete și oameni obișnuiți.

Amândoi erau pe culmile succesului


Înainte de a-l întâlni pe Enrique Iglesias, ea era deja o jucătoare de tenis celebră. Chiar dacă nu câștigase niciun titlu de simplu, până în 2000, a ajuns pe locul 8 în lume.

Enrique a fost un cântăreț destul de popular atât în ​​țara sa, Spania, cât și în lume. "Bailamos" a fost single-ul care a devenit hit-ul numărul unu în SUA.

Cum a început povestea de dragoste dintre Enrique Iglesias și Anna Kournikova

În 2001, Iglesias a lansat cel de-al doilea album în limba engleză, "Escape". Dave Meyers, regizorul videoclipului primului single, intitulat tot Escape, a invitat-o ​​pe tenismena Anna Kournikova să apară în el. "Este independentă, frumoasă, amuzantă", a spus Enrique mai târziu despre sportivă.

În videoclip, există câteva scene picante în care Enrique și Anna se sărută.

Iglesias a spus în culise că nu trebuie să fie un actor bun pentru a o săruta pe Anna și a arăta plauzibil.

Acesta este motivul pentru care nu este de mirare că, după ce videoclipul a fost lansat, presa a decis imediat că cei doi se întâlnesc. Reporterii încercau constant să-i prindă împreună, dar ei nu au confirmat niciodată acest lucru și nu au apărut împreună în public.

Din 2002, Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt oficial împreună


În 2002, Enrique și Anna au confirmat că au o relație, când au apărut împreună la Premiile MTV. Zâmbeau și se țineau de mână, pozând pentru prima dată ca și cuplu pe covorul roșu.

La scurt timp după aceea, s-au mutat împreună în Miami, unde Enrique avea deja niște proprietăți imobiliare. Și se străduiau din greu să-și țină relația departe de atenția publicului. În toți acești ani, nu au existat informații cum că s-ar fi căsătorit sau dacă au făcut vreodată o nuntă.

Într-un interviu pentru Women's Health, Anna a spus: "[Căsătoria] nu este importantă pentru mine.

Sunt într-o relație fericită - asta este tot ce contează. Eu cred în angajament. Cred în a fi deschis și a avea încredere unul în celălalt și a ne respecta pe deplin."

Deci, timp de mulți ani, au existat multe zvonuri despre despărțirea lui Enrique și Anna, dar acestea nu au fost niciodată confirmate. În 2011, cântărețul a spus că își dorește ca viața lui personală să fie cât mai privată posibil, "și mai ales când ești cu cineva care este, de asemenea, celebru și în centrul atenției".

"Când ești cu cineva atât de mult timp, nu cred că o nuntă va face diferența", a spus cântărețul în timpul unui interviu pentru emisiunea Sunday Morning de la CBS, în 2011. "Nu ne va face mai fericiți."

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au trei copii împreună


În decembrie 2017, Enrique și Anna au anunțat venirea pe lume a primilor copii, gemenii Nicholas și Lucy. Sarcina Annei a trecut neobservată de fani, iar anunțul despre copii a fost făcut de Iglesias în timpul concertului său de la Budapesta.

Această știre a luat fanii prin surprindere. "Am devenit tată acum 12 săptămâni",  a spus el mulțimii. "Și vă pot spune absolut două lucruri, fără nici cea mai mică îndoială, îmi iubesc bebelușii. De fapt, trei lucruri, îmi iubesc fata și vă iubesc pe voi pentru că sunteți aici în seara asta."

La scurt timp după ce s-au născut gemenii, celebrii părinți au început să posteze fotografii fermecătoare de familie pe rețelele lor de socializare. Părea complet neașteptat, având în vedere cât de discreți sunt de obicei.

Și în ianuarie 2020, Anna a adus pe lume cel de-al treilea copil, fiica Mary.

Nu știe nimeni dacă sunt căsătoriți sau nu

 

Aproximativ în același timp, ea a adăugat "Iglesias" la numele profilului ei de Instagram, pornind zvonuri că în sfârșit s-au căsătorit.

Chiar dacă Anna postează câteva fotografii și videoclipuri drăguțe cu copiii și soțul ei pe rețelele de socializare, aceștia încă sunt reticenți în a le spune reporterilor totul despre viața lor personală, așa cum fac alte celebrități.

În ceea ce privește cariera, Anna s-a retras din tenisul profesionist în 2003 din cauza unor probleme grave de spate și coloanei vertebrale, inclusiv o hernie de disc.

Dar a jucat în meciuri ocazionale și la dublu. Acum, Anna, în vârstă de 43 de ani, este o personalitate americană de televiziune.

Iar cântărețul care are 49 de ani lansează încă noi single-uri, cântă la concerte și rămâne un muzician popular. El are titlul onorific de Rege al pop latinului.

El spune că secretul unei relații de familie fericite este să petreacă cât mai mult timp împreună. "Sunt destul de norocos în acest moment al carierei mele încât să îmi pot alege programul", a spus Enrique pentru presa britanică, "și să mă asigur că nu sunt plecat de acasă mai mult de două săptămâni la rând."



Sursă: cheery.world
Foto: hepta/ instagram

9 August 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod