Ce te face să-ți pierzi capul după un bărbat, în funcție de zodia ta

Află ce te face să-ți pierzi capul după un bărbat, care sunt calitățile care te dau pe spate de la prima întâlnire și ce anume consideri irezistibil la el, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ești încrezătoare și ai foarte multă ambiție.

Îți place să faci față tuturor provocărilor vieții și ești în căutarea unui partener romantic cu aceeași poftă de viață pe care o ai tu.

Cel mai probabil este să te îndrăgostești de cineva căruia nu îi este frică să-și spună părerea și să se apere.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Știi că lucrurile bune necesită timp și că relațiile de lungă durată au nevoie de mai mult decât pasiune pentru a dura o viață.

Tipul de persoană care probabil te va face să-ți pierzi capul este un partener care oferă stabilitate și structură vieții tale, precum și cineva care nu va încerca să te grăbească în lucruri.

Îți place să-ți lași relațiile să evolueze natural, așa că ai nevoie de cineva care să fie la fel de relaxat și direct în privința întâlnirilor ca tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În timp ce compania este ceva ce cauți, ai nevoie de spațiu pentru a fi tu însăți și a experimenta libertatea.Cel mai important lucru pentru tine într-o relație este să fii înțeleasă și să poți comunica cu ușurință cu partenerul tău.

Te vei îndrăgosti până peste cap de cineva care te poate face să râzi și să-ți capteze atenția cu personalitatea sa unică și glumele sale pline de haz.

Partenerul tău ideal va fi, de asemenea, la fel de independent și iubitor de libertate ca tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu te vei întâlni cu un partener pentru statut, faimă sau glorie.

Cel mai important lucru pentru tine într-o relație este să te simți în siguranță cu partenerul tău.

Te-ai îndrăgosti de cineva care este atent la emoțiile tale și nu se teme să exprime ceea ce simte. Această persoană va fi, de asemenea, un mare ascultător care știe să creeze un spațiu în care să te simți confortabil.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu există nicio îndoială, știi să atragi atenția atunci când vrei. Cu toate acestea, sub această personalitate încrezătoare este o persoană dulce și profund sensibilă.

În relații, îți place să-ți răsfeți partenerul cu atenție și afecțiune.

Tipul de persoană care te-ar face să-ți pierzi capul este cineva care poate recunoaște cât de unică ești.

Această persoană va juca, de asemenea, rolul de cel mai bun prieten și iubit, asigurându-se că fiecare zi împreună este o aventură nou-nouță.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești foarte practică în viață, iar dragostea nu face excepție de la această regulă.

Nu ești impresionată de cadouri scumpe sau de gesturi mărețe de afecțiune.

Ceea ce te-ar face să-ți pierzi capul după cineva este ca acea persoană să-și amintească toate micile detalii despre tine care contează.

Știi că vorbele sunt ieftine, mai importantă e cunoașterea celeilalte persoane și preferințele ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești incredibil de romantică.

Întotdeauna atragi atenția și îți place să-ți păstrezi opțiunile deschise. Din acest motiv, îți este incredibil de dificil să știi când ești cu adevărat îndrăgostită de cineva.

Vei fi îndrăgostită de cineva care tratează relația ca pe un parteneriat de la egal la egal.

Vei ști că lucrurile se îndreaptă în direcția bună atunci când te vei trezi că îl impliciă pe noul tău iubit în planurile tale de viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ești străină de jocul iubirii. Știi că relațiile pot deveni haotice și că romantismul nu este pentru cei slabi de inimă.

Tipul de persoană care te va face să leșini este cineva care te iubește, cu defecte și cu de toate, și nu se teme să aprofundeze și să vorbească despre probleme incomode.

Știi că relațiile de durată sunt construite din respect reciproc, așa că ai nevoie de cineva care te iubește chiar și în cea mai proastă zi a ta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Energia ta de foc nu poate fi stăpânită și, deși îți place pasiunea și fiorul unei relații, nu suporți să fii legată.

Va fi nevoie de cineva cu adevărat unic pentru a-ți capta atenția.

Ai nevoie de un partener care să-ți ofere multă adrenalină.

Această persoană nu numai că este pregătită să-ți încerce hobby-urile, dar are o mulțime de talente interesante.

Relația ta ideală este una care nu simte că te limitează, ci mai degrabă că ești într-o vacanță nesfârșită cu cel mai bun prieten.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Știi ce vrei de la viață și nu ți-e frică să muncești din greu pentru asta. Îți place să faci lucrurile ca la carte, inclusiv în relații.

Când vine vorba de dragoste, ai nevoie de un partener ale cărui valori sunt aliniate cu ale tale și ale cărui ambiții personale se vor adapta bine cu viața pe care încerci să o creezi.

Nu ești intimidată de alți indivizi ambițioși, de fapt aceștia te fac să-ți pierzi capul.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îți place să te simți conectat cu comunitatea ta și cu oamenii din jurul tău. Este firesc să petreci timp cu cei care îți împărtășesc viziunile pe termen lung pentru viitor.

Genul de lucru care te face să te îndrăgostești până peste cap de cineva este să te împrietenești cu cineva înainte ca lucrurile să devină romantice.

Îți place să cunoști oamenii din spatele măștii și să înțelegi ce îl face pe fiecare unic.

Vei ști că ești îndrăgostită atunci când nu numai partenerul tău îți împărtășește secretele, ci te vei trezi că și tu te deschizi în fața lui.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Atrăgătoare, dulce și sensibilă, nu este de mirare că te afli în fruntea listei ca fiind unul dintre cele mai romantice semne.

Îți place să cunoști oamenii la nivel intim și să înveți despre dorințele lor cele mai profunde. Cu toate acestea, este important să găsești pe cinevar care să fie la fel de interesat și de visele și ambițiile tale.

Ai tendința de a te sacrifica în relații, așa că te vei îndrăgosti până peste cap doar atunci când vei găsi un partener care știe să fie deschis și care te încurajează să-ți urmărești visele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod