Ce îi lipsește în relația cu tine și îl determină să te înșele, în funcție de zodia lui

Descoperă ce îi lipsește în relația cu tine și ce anume îl determină să te înșele, în funcție de zodia în care s-a născut!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ești o persoană care este în mod constant în mișcare, vei putea să-i menții atenția și interesul Berbecului. Dacă ești un semn care preferă seri nesfârșite pe canapea uitându-se la Netflix, poate deveni puțin cam plictisitor pentru un Berbec după un timp.

Învață să depășești granițele și să creezi un parteneriat uniform în care nevoile ambilor parteneri sunt îndeplinite.

O altă problemă a Berbecilor este că ego-ul lor are nevoie de a fi gâdilat constant. Se îndrăgostesc cu ușurință de lingușire, ceea ce i-ar putea determina să înșele, dar adesea aceste aventuri sunt trecătoare și lipsite de sens.

Asigură-te că îi faci constant complimente, astfel încât să știe că îți pasă.

Mai mult decât atât, dragostea Berbecului pentru aventură și distracție, agravată de nevoia lui extrem de a fi privit ca fiind o persoană bună de absolut toată lumea, l-ar putea conduce la o viață dublă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul caută o parteneră care nu cere prea multe, care să păstreze o casă ordonată, fără drame, asigurându-se că facturile sunt plătite și copiii sunt hrăniți.

El tinde să facă lucrurile la momentul potrivit, așa că dacă este timpul să se căsătorească, va găsi pe cineva potrivit și se va așeza la casa lui.

Da, Taurul este mai mult practic decât romantic, dar să nu crezi că nu are și o latură senzuală. Nu te lăsa păcălită de latura sa practică, asigură-te că îi oferi tandrețea și afecțiunea la care tânjește în secret, astfel încât să nu le caute în altă parte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii se plictisesc extrem de ușor. Creierul lor funcționează pur și simplu într-un ritm mult mai rapid decât alte semne.

Curiozitatea li dorința lor nesfârșită de a încerca lucruri noi le pot face privirea să scaneze în mod constant mediul pentru noi căi de explorat.

Gemenilor le place să flirteze, dar nu este un joc de putere. Latura duală a acestora îi face pe aceștia să aleagă perechea perfectă pentru căsătărie și, pe lângă, partenera de disctracție deschisă la minte și pregătită pentru orice.

Gemenii vor înșela doar pentru că pot, nu au un motiv concret. Probabil că nici nu se vor gândi prea mult înainte să o facă. Aventurile lor sunt un amestec de prietenie și distracție.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Familia și fericirea în cuplu sunt de mare importanță pentru Rac.

Pentru lumea din exterior, relațiile lor idilice, extrem de lungi, îi vor face pe alții să clocotească de invidie și venerație. Și Racii au grijă să păstreze această imagine chiar și atunci când sunt infideli.

Racul va înșela adesea cu persoane vulnerabile sau naive care au nevoie de sprijin emoțional și ajutor.

Cei cu care înșală și cei pe care îi înșală sunt victime egale, deoarece Racii îi tratează cu un șir lung de minciuni.

Dacă ești partenera oficială, nu îl lăsa să te facă să crezi că toată lumea înșală sau că tu ești cea pe care o iubește cu adevărat!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este unul dintre cele mai sincere semne zodiacale. În relații, el nu are tendința de a înșela, ci doar să plece. Și odată ce a plecat, a plecat.

Nu poate trăi în minciună având două relații în paralel.

Leii sunt un semn care caută romantismul grandios și epic și le poate fi extrem de greu să trăiască viața realistă de zi cu zi. Leul vrea să trăiască în filme, nu să le privească

Dacă vrei să-ți menții Leul fericit, încearcă să faci ceva romantic unic din când în când. Nu trebuie neapărat să fie scump, ci doar ceva mega pompos care să-i ia ochii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când Fecioarele înșală, fac lucruri pe care le-ar fi rușine să le facă cu partenerul lor oficial.

Fecioarele pot trăi o viață dublă, una de realizare și alta zgomotoasă.

Fecioara pune preț pe perfecționism în toate aspectele vieții ei: căsătorie, casă, carieră, familie, încât uneori uită să se relaxeze.

Încearcă să-l faci pe partenerul tău din Fecioară să se relaxeze și să se distreze, astfel încât să poată scăpa de stres într-un mod sănătos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă nu e îndrăgostit de tine, bărbatul Balanță va avea mâncărimi și va căuta următoare soluție și șansa la o relație ideală. Dar, dacă este îndrăgostit, va juca rolul partenerului perfect, adesea până la sufocare și codependență.

Balanțele sunt extrem de romantice, așa că este important să păstrezi o adiere de rafinament și frumusețe, astfel încât să poată continua să te țină pe piedestal.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te conformezi standardelor societății, ci doar să vă bucurași de a vă crea propria identitate bazată pe încredere și stil unic.

Chiar și Balanța îndrăgostită poate înșela atunci când se află într-o spirală descendentă, dărâmând toate lucrurile minunate din jurul ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă înșală, Scorpionul se poate agăța de tine cu disperare, făcând extrem de greu să scapi,

Asigură-te că ai mulți prieteni și rude care te pot ajuta să evaluezi relația și să te sprijine atunci când este cazul, dacă este cazul.

Scorpionii iubesc secretele, așa că poate fi greu să afli adevărul. Când înșală, va opta pentru dramă maximă, cuplându-se cu cineva apropiat și de încredere, cum ar fi cea mai bună prietenă sau dădaca.

Înțepățura veninoasă a Scorpionului oferă durere maximă, așa că te va înșela pentru a te răni.

Dacă se simte gelos, lipsit de încredere sau invidios pe succesul și fericirea ta, va face orice îi stă în putință pentru a te face să suferi.

Scorpionii caută pe cineva care să-i mențină 100% din punct de vedere al intensității emoționale și care va avea grijă de ei în cele mai întunecate dispoziții. Dacă nu ești așa, ei pot începe să rătăcească.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii pot fi incredibil de fideli, dar au, de asemenea, o cantitate uriașă de energie și poftă de călătorie.

Săgetătorului îi place să călătorească, să încerce lucruri noi, să exploreze noi perspective înainte de a se angaja în ceva serios.

Săgetătorii sunt distractivi, cu spirit liber și lipsiți de pretenții. Ei preferă să fie fericiți singuri și să facă tot ce le trece prin cap, decât să fie cu cineva în timp ce caută altceva nou.

Dacă nu vrei ca un Săgetător să te înșele, atunci ar putea fi o idee bună să nu-l presezi să se implice într-o relație înainte de a fi pregătit.

Când un Săgetător înșală, o face din dorința de libertate, noi aventuri și cuceriri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul își dorește soția perfectă, casa perfectă în cartierul perfect, cariera perfectă și copii perfecți.

Alegerile lui sunt destul de tradiționale și preferă să se alinieze regulilor societății.

Capricornul poate înșela pentru a se elibera și pentru a vedea cum se trăiește și în cealaltă parte. El are tendința de a înșela cu opusul celui oficial.

Se va bucura să-și lase masca jos, să scape de toată presiunea și să se simtă ușurat de nevoia de a ține constant pasul cu cei mai buni.

Dacă ești într-o relație cu un Capricorn, el se va aștepta să fii mereu prezentabilă și bine îngrijită.

Trebuie să-l lași să vadă din când în când și latura mai blândă și mai relaxată a vieții, altfel riști să devii un fel de trofeu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este prea leneș pentru a înșela. Ca semn fix, el este reticent la schimbare. Prin urmare, un Vărsător este puțin probabil să fie un infidel activ.

O relație cu un Vărsător merge adesea ca o mașină bine unsă, complet mecanică cu foarte puține urcușuri și coborâșuri, adesea lipsită de căldură emoțională.

Vărsătorul se conectează cel mai bine la nivel intelectual. Mai mult decât un vin bun, romatism și o soție cuminte, el caută un bun prieten cu care poate discuta.

Dacă pasiunea a dispărut, Vărsătorul poate înșela doar pentru a-și satisface nevoile. Pentru el este doar o soluție logică la o problemă, nu ceva personal,

Încearcă să rămâi implicată mental cu Vărsătorul tău, citind cărți și absorbind noi cunoștințe.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt maeștri manipulatori și le este destul de greu să înoate în linie dreaptă.

Pentru Pești, iubirea este cea mai înaltă vibrație a existenței și ei se hrănesc cu ea ca și cum ar fi un combustibil.

Oricum, oriunde, indiferent cu cine, ei caută iubire.

Dacă asta înseamnă a înșela, a minți sau a face pe cineva să sufere pentru a obține ce vor, o vor face.

Peștii se implică adesea cu oameni deja într-o relație. Pești sunt mincinoși incredibili și, indiferent dacă ești iubita oficială sau amanta, ei te vor face să te simți specială și apreciată, în timp ce caută următoarea potențială parteneră.

Dacă ești cu un bărbat din Pești, trebuie să-l învălui cu complimente și dragoste pentru a te asigura că ego-ul lui este suficient de hrănit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod