5 pietre prețioase care atrag banii

Vrei să nu ai niciodată probleme cu banii sau cele existente să dispară odată pentru totdeauna? Iată 5 pietre prețioase care te pot ajuta să atragi bogăția și prosperitatea!
Popularitatea pietrelor prețioase a crescut odată cu timpul. Nu doar pentru beneficiile în frumusețe, ci și pentru puterile lor spirituale. În acest articol, poți afla despre cele cinci pietre prețioase care te pot ajuta să atragi o situație financiară stabilă și progresivă.

5 pietre prețioase care atrag banii:


Citrin


Citrinul este un cristal galben uimitor, popular de secole datorită frumuseții și proprietăților sale vindecătoare.

Piatra citrin este celebră pentru strălucirea sa caldă și însorită și este adesea asociată cu succesul, prosperitatea și abundența.

Cunoscută și sub denumirea de "piatra negustorului", piatra prețioasă de citrin galben este renumită pentru capacitatea sa de a-și ajuta purtătorul să obțină bogăție și succes în afaceri.


Te poate ajuta să vă îmbunătățiți viața, sporindu-vă încrederea și gestionând incertitudinile financiare.

Jad


Jadul este o piatră semiprețioasă, formată din silicat natural de aluminiu, calciu și magneziu. Această piatră semiprețioasă are diferite culori, de la alb-verzui până la verde închis, având un luciu ca de sticlă.

Jadul este una dintre cele mai bune opțiuni ale tale atunci când vine vorba de a atrage bani. Este adesea sugerat persoanelor care doresc să atragă bogăția.

Cei care încep o nouă afacere sau un loc de muncă pot purta bijuterii din piatră de jad pentru a rămâne optimiști și încrezători și departe de gândurile negative.

Îți oferă o încredere unică să iei decizii care de obicei te sperie, dar te și mențin cu picioarele pe pământ.

Cuarț clar


Cuarțul clar este o varietate de cuarț și este cunoscut sub numele de cristalul "maestru vindecător". Se spune că amplifică energia și intenția și, de asemenea, se crede că ajută la claritate, concentrare și creștere spirituală.

Cuarțul este piatra prețioasă care poate fi folosită pentru a-ți atinge obiectivele prin amplificarea puterilor sale în sincronizare cu intențiile tale.


Te ajută să obții claritate cu privire la obiectivele și planurile tale pentru a le atinge. Acest lucru are ca rezultat vibrații sporite, crescând atractivitatea și magnetismul cu o mentalitate clară.

Smarald


Smaraldul este un mineral care cristalizează în sistemul hexagonal. Culoarea verde este dată de ionii de crom și vanadiu. Este un alumosilicat de beriliu din grupa pietrelor prețioase.

Smaraldul se poate confunda cu turmalina, cu dioptazul sau cu sticlele colorate.

Se crede că piatra prețioasă de smarald simbolizează luxul, bogăția și înțelepciunea.

Se recomandă să-l păstrezi în locul în care depozitezi banii acasă, deoarece acest lucru te ajută să îți îmbunătățiți capacitățile logice de luare a deciziilor, ceea ce, la rândul său, te ajută să îți îmbunătățești situația financiară.

Ochiul pisicii


În Orientul Apropiat si Mijlociu se crede despre această piatră că protejează împotriva deochiului, atrage bogăția și îl face invizibil pe purtător.

Orice bijuterie în care este montat un Ochi de Pisica aduce prin urmare un noroc financiar incredibil și apără de răutate și invidie.

Piatra prețioasă ochi de pisică este adesea asociată cu noroc și bani.


Purtătorul acestuia este protejat de probleme financiare, iar fluxul de câștiguri financiare rămâne stabil în ciuda condițiilor proaste de piață.

De asemenea, este util în gestionarea anxietății.



Sursă: herzindagi
Foto: depositphotos
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod