Ce tipuri de fillere sunt recomandate pentru buze și ce rezultate se pot obține cu ajutorul lor?
Pentru buze se folosesc fillere cu acid hialuronic sub formă de geluri, care sunt concepute special pentru buze (acid hialuronic cu greutate moleculară mică). Prin injectarea buzelor, se urmărește mărirea de volum, definirea conturului și hidratarea acestora.
Ce tipuri de fillere există pentru zone mai delicate, precum gât și decolteu?
Pentru aceste zone, care sunt, într-adevăr mai delicate, se folosesc cocktailuri de aminoacizi cu acid hialuronic, care să asigure o hidratare intensă la acest nivel.
Ce trebuie să știm înainte de a încerca aceste tratamente? Ce contraindicații sunt, ce efecte adverse, dacă sunt, ce măsuri de precauție trebuie să ne luăm ulterior?
Reacțiile adverse care pot sa apară după injectare sunt minime și doar la nivel local: roșeață, inflamație. Apar imediat după injectare și dispar în 1-2 zile. Foarte rar apar granuloame la locul injectării, decolorări persistente sau pigmentări post-inflamatorii. O ședință de terapie cu lumină roșie (Omnilux Revive), efectuată imediat după injectare, are efecte benefice și ajută la optimizarea tratamentului și reducerea eritemului. După injectare, este evitată expunerea la soare, băile fierbinți, sauna. De asemenea, este recomandat să evităm aplicarea de make-up imediat după injectare. Tratamentele cu fillere sunt contraindicate la pacientele care au tulburări de coagulare și la cele care fac tratament cu anticoagulant.
De câte ședințe este nevoie pentru rezolvarea diverselor probleme?
În ceea ce privește injectarea de fillere, este suficientă o singură ședință în care se injectează maximum 5 mililitri de acid hialuronic, la nivelul feței. Ședința se poate repeta după 8-10 luni.
Posteaza comentariu