Reduceri uimitoare săptămâna aceasta pe Notino.ro! Activează-le acum cu aceste coduri speciale

Sezonul estival este aici, și ce modalitate mai bună de a sărbători decât cu oferte irezistibile la parfumuri și produse de îngrijire? Notino.ro îți aduce cele mai bune reduceri ale verii, care sunt perfecte pentru a te răsfăța sau pentru a le oferi cadouri celor dragi.
Acum este momentul ideal să te bucuri de cosmetice, parfumuri și tot felul de accesorii de beauty. Poți surprinde persoana cea mai specială din viața ta cu un parfum de damă de la Notino, pe care îl poți prinde la preț redus, folosind codurile noastre exclusive.

Explorează selecția variată de produse și profită de livrarea gratuită la cosmeticele de brand, aflate în lichidare de stoc sau la promoție, cu discount-uri de până la 30%!

În această vară, magazinul Notino.ro oferă multe surprize uimitoare, cum ar fi:

  • Oferta săptămânii (29.07 – 04.08.2024): Folosind codul „top15” beneficiați de 15% reducere la articolele esențiale de vară selectate, iar la unele produse, folosind codul „top20”, obțineți chiar 20% reducere. Reducerea nu se aplică produselor aflate la promoție sau în lichidare de stoc.
  • Reducere de 20% la parfumurile selectate pentru bărbați cu codul „msale”.
    Ofertă valabilă în limita stocului disponibil. Reducerea nu se aplică produselor aflate la promoție sau lichidare de stoc.
  • Reducere de până la 30% la produsele pentru îngrijirea părului cu codul „hairweek”. Găsiți produsele perfecte pentru protejarea părului împotriva razelor soarelui, apei sărate sau clorului.
  • 20% reducere și geantă de plajă cadou la produse de machiaj: Completați-vă look-urile de vară cu L'Oréal Paris, Maybelline, Nyx Professional Makeup și Essie. Geanta de plajă L'Oréal Paris este oferită cadou la cumpărături de peste 150 RON. Reducere suplimentară de 5% cu cuponul „makeup” în aplicația Notino.
  • Reducere de 20% la produsele de machiaj pentru buze cu codul „top20”, valabilă toată săptămâna începând cu Ziua Internațională a Rujului (29.07).
    Găsiți cele mai frumoase rujuri, luciuri și creioane pentru buze la prețuri uimitoare.


Notino.ro vine și în această vară și cu mari surprize la parfumuri pentru casă, cu ingrediente trendy de sezon și arome înviorătoare de citrice și alte fructe exotice. Astfel de parfumuri fructate sunt grozave, oferă o senzație de răcoare și o stare de bună dispoziție.

De asemenea, magazinul Notino are prețuri convenabile la articole de baie, articole de îngrijire a pielii ce au arome dulci, suculente de fructe de sezon și note proaspete de flori. Acestea arată grozav, miros uimitor și sunt recomandate pentru cadou, pentru o baie distractivă de vară. Un gel de duș rece și hidratant este excelent pentru oricine vrea să se răsfețe în vacanță, în baie, să scape de căldura copleșitoare.



Prin urmare, perioada lunilor de vară este ideală de a face cumpărături. Acum numeroase parfumuri și produse cosmetice de îngrijirea pielii și a părului se află la reducere, din cauza faptului că sunt în gama lichidare de stoc. Ele au coduri speciale, au specificat faptul că sunt la promoție și cu livrare gratuită.

Vara, oricine poate face și economie la bani, dacă nu ratează reducerile săptămânale din astfel de magazine online. Secretul este să te abonezi la newsletter pe Notino, pentru a primi oferte, noutăți, promoții și reduceri pe e-mail. În acest fel, nu vei rata cele mai grozave produse originale care au prețuri mai avantajoase, decât în restul anului.

Notino are multe reduceri săptămânale la parfumuri pentru femei și pentru bărbați, în această vară, până ce stocul se epuizează.

Acestea sunt livrate gratuit direct la ușa clientului și pot fi returnate fără stres, în termen de 90 de zile, dacă nu sunt așa cum acesta și-a imaginat. Aici, poți cumpăra parfumuri de lux, la prețuri destul de accesibile și poți face în plus, și economie de timp și bani. În general ofertele sunt grozave, durează câteva zile sau până ce stocul se epuizează și apoi apar oferte noi, la fel de interesante, la alte parfumuri și cosmetice de marcă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod