Te-ai gândit vreodată că tenul tău e viu? Te-ai gândit vreodată la tenul tău ca la o fiinţă care trebuie să bea apă, să mănânce şi să se odihnească pentru a fi într-o formă foarte bună?
În cadrul şedinţelor de consiliere estetică pe care le susţin, am întâlnit frecvent o problemă comună: oferim prea puţine sau deloc tenului dar cerem şi avem pretenţia să fie perfect! Am întâlnit doamne care îşi achiziţionau cele mai scumpe creme cu acid hialuronic de pe piaţă, dar nu se străduiau să bea măcar un litru de apă pe zi.
Ca tenul tău să arate mult mai bine, este necesar să îl priveşti că pe o fiinţă vie, care trebuie îngrijită. Exact ca pe un copil, pe care îl hrăneşti, îi dai să bea apă, îl culci atunci când trebuie, îl cureţi, îl speli, îl îngrijeşti, îi oferi protecţie şi neapărat, îl iubeşti.
Încearcă un experiment de frumuseţe inedit, cu durata de 30 de zile.
Ce poţi face din interior: nutriţie, hrană sănătoasă, renunţatul la fumat, hidratare corespunzătoare şi o stare de spirit bună. Mai adaugă somnul de la ora 22.00!
Referitor la somn, e foarte importantă ora de culcare. Noi avem o glanda pineală (epifiză) supranumită „glanda tinereţii”. Este responsabilă pentru secreţia unor hormoni, printre care şi a melatoninei – „hormonul tinereţii”. Glanda pineală dar şi cea pituitară au un efect spectaculos asupra aspectului pielii. Un somn odihnitor, cel târziu de la ora 22.00, are efect de reîntinerire a întregului organism. Încă o veste bună: melatonina este prezentă în verdeţuri, fructe şi legume (nemodificate genetic), dar, mai ales, în strugurii negri şi fulgii de ovăz.
Hidratează-te corespunzător cu apă plată fără dioxină şi fluor, mănâncă sănătos alimente vii, culcă-te devreme şi iubeşte! Sau iubeşte-te!