Shannen Doherty, declarații sfâșietoare în mijlocul luptei cu cancerul: „E greu să te întâlnești cu cineva când știi că ar putea avea o dată de expirare”

Shannen Doherty, în vârstă de 53 de ani, face dezvăluiri emoționante despre viața ei amoroasă în mijlocul luptei împotriva cancerului în stadiul IV.
Shannen Doherty a vorbit recent despre relațiile ei anterioare și despre locul în care se află în prezent în ceea ce privește dragostea.

Actrița recunoaște că găsirea dragostei are bariere sfâșietoare


Actrița în vârstă de 53 de ani, care se luptă cu cancerul la creier în stadiul patru, a apărut la Let's Talk Off Camera de la SiriusXM cu Kelly Ripa, recunoscând că găsirea dragostei are bariere sfâșietoare.

"Cred că este greu pentru cineva ca mine, din punctul meu de vedere, pentru că este greu să te întâlnești cu cineva când știi că ar putea avea o dată de expirare", a spus actrița.

Ea a continuat: "Cred și nu cred că bărbații se ocupă de moarte și de boală, majoritatea bărbaților, nu vreau să generalizez și să spun că toți bărbații, dar ei nu se descurcă la fel de bine ca femeile, așa că eu cred că sunt foarte greu de vândut."

Shannen Doherty a rămas prietenă cu doi dintre iubiții ei din trecut


Starul Beverly Hills, 90210 a vorbit și despre relațiile ei anterioare, inclusiv despre relația ei cu jucătorul de poker Rick Salomon din 2002 până în 2003, spunând că, în ciuda despărțirii lor, sunt "prieteni foarte buni".

"Îl ador.

Îl iubesc", a declarat ea, adăugând că își dau mesaje și se sună pe FaceTime "tot timpul".

"Iată ce este...el a fost treaz când l-am cunoscut și când m-am căsătorit cu el, iar apoi, după cum a recunoscut în podcastul meu, a fost dependent de droguri timp de 15 ani și [au fost] luate niște decizii proaste", a explicat ea.

Cu toate acestea, vedeta a spus cu încredere că se poate baza pe deplin pe Salomon.

"Dar ceea ce vă voi spune este că sunt doar câțiva dintre foștii mei despre care știu ceva: îi pot suna și vor lăsa totul pentru a mă ajuta și el este unul dintre ei", a spus.

Doherty a mai dezvăluit că fostul ei logodnic, Rob Weiss, a fost "cel care i-a scăpat", deși el este încă foarte activ în viața ei.

"Rob este probabil cel care mi-a scăpat", a explicat ea, adăugând că erau "foarte tineri" când au început să se întâlnească.

"Când ne-am despărțit, am spus: <<Doamne, asta e o greșeală, Shannen>>. Știi, el este un tip uimitor și totul merge exact așa cum ar trebui, cred", a gândit ea.

Când a fost întrebat dacă se va întâlni din nou cu Salomon sau Weiss, Doherty a răspuns cu un ferm nu.

"Nu-mi place să merg înapoi.
Îmi place să merg înainte"
, a spus ea pur și simplu.

"Acei doi tipi sunt băieții care sunt încă foarte activi în viața mea cu care vorbesc și pe care îi admir", a adăugat actrița.

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko

 

Soțul a înșelat-o chiar înainte de a fi operată pe creier


Actrița a spus că nu este sigură unde se află în acest moment în ceea ce privește dragostea și că încă se simte răvășită din cauza despărțirii ei traumatizante de soțul ei înstrăinat, Kurt Iswarienko, după ce acesta ar fi înșelat-o înainte de a fi supusă unei operații pe creier.

Ea a cerut divorțul de soțul ei, în vârstă de 49 de ani, Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsătorie în aprilie 2023.

"E încă atât de greu și de crud și am fost într-adevăr într-un loc întunecat timp de nouă luni după ce am aflat ce a făcut el", a recunoscut ea. "A fost un întreg fiasco că abia recent mi-am revenit complet."

Shannen Doherty în Beverly Hills, 90210

 

Shannen Doherty a fost concediată din Beverly Hills, 90210


Doherty, care a interpretat-o ​​pe Brenda Walsh în serialul TV Beverly Hills, 90210 din 1990 până în 1994 înainte de a fi concediată din emisiune, a vorbit despre experiența ei.

Într-un podcast din ianuarie împreună cu colegul ei din 90210, Jason Priestley, Doherty a explicat că se afla într-o "căsnicie cu adevărat oribilă" când filmau serialul și că erau "lucruri care se întâmplau în acea căsătorie" care au împiedicat-o să "să fie în mod constant la timp la serviciu".

Cu toate acestea, vedeta de la Hollywood spune că și-a revenit "foarte repede" și că a fost aproape o ușurare.

"Nu mai era distractiv pentru mine.

Setul a fost foarte ostil și toxic și, pur și simplu, nu eram fata care putea lucra cu unii dintre producătorii bărbați”, a spus ea.

"Când m-au concediat, era aproape, am simțit o oarecare ușurare, să fiu sinceră. M-am simțit de parcă sunt liberă și asta m-a făcut să mă simt bine."

Pe de altă parte, despre rolul din Charmed spune: "A fost de departe una dintre experiențele mele profesionale preferate. Mi-am iubit personajul. I-am iubit, știi, pe scriitori. Echipa mea a fost inima mea. Mi-a plăcut fiecare lucru despre acel serial".


Vedeta a început lupta cu cancerul în 2015


Diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, vedeta a suferit o singură mastectomie în mai 2016 și a urmat tratamente de chimioterapie și radioterapie.

Până în 2017, cancerul ei era în remisie. Dar, în februarie 2020, ea a dezvăluit că boala a revenit în 2019 și că era în stadiul patru. Anul trecut, cancerul ei s-a răspândit la creier.

Ea a oferit o actualizare despre starea ei, explicând că "Este ca și cum ai fi un cobai pe o roată".

Ea a adăugat că tratamentul ei recent a fost "probabil unul dintre cele mai dure din punct de vedere fizic".





Sursă: dailymail/ people/ brightside
Foto: hepta
27 Iunie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod